Bar/krog med vinst 1,9 MSEK (ID: 1590)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

5,7 Mkr

Prisidé

3,5 Mkr

Resultat

Vinst

Area

220 m2

Hyra

32000 kr/mån

Platser inomhus

150 st

Platser utomhus

50 st

Öppettider

14-01

Beskrivning av Bar/krog med vinst 1,9 MSEK (ID: 1590)

Säljande möjlighet i Göteborg: din drömbar väntar! Ett oslagbart läge i Göteborg. Välkommen till en av Göteborgs mest eftertraktade barer och krogar! Belägen i bästa tänkbara läge, erbjuder denna fantastiska lokal en unik möjlighet för dig att förvärva en blomstrande verksamhet med en oslagbar potential. Med en påkostad inredning och ett fullt utrustat kök är denna lokal redo att anpassas efter dina visioner. Oavsett om du vill fortsätta med det befintliga konceptet eller introducera något nytt och spännande, ger denna krog dig flexibiliteten att förverkliga dina drömmar.

Yta: 220 kvm. Öppettider: 14:00 - 01:00. Sittplatser inne: 150. Uteservering: 50 sittplatser. Med en omsättning på ca 5 700 000 kr och en vinst på 1 900 000 kr, är denna bar en av de mest kända i området. Med en årlig försäljning på 32 000 liter öl och utan bryggerilån, är din investering säker och lönsam. Dessutom finns möjlighet att utöka verksamheten genom att börja servera lunch, då efterfrågan är hög från närliggande arbetsplatser. Om du uppfyller vissa krav, kan du enkelt låna mellan 1 000 000 och 1 500 000 kr från bryggeriet, vilket ger dig extra kapital att investera i och utveckla din drömverksamhet.

Detta är ett tillfälle att förvärva en av Göteborgs bästa kroglägen, belägen i ett expansivt område med hörnläge som drar till sig både lokalbefolkning och turister. Hyran är endast 32 000 kr + moms – en fantastisk affär för en lokal av denna kaliber i Göteborg.

Pris: 3,5 MSEK.

Missa inte chansen att bli ägare av denna framgångsrika bar och krog. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning. Gör din drömverksamhet till verklighet med denna fantastiska affärsmöjlighet i hjärtat av Göteborg!

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer