Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

Fyll i formuläret nedan så kommer en av våra experter kontakta dig inom 24 timmar!

 • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
 • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
 • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

VD, Hugo Åkerman

Kontakta mig direkt på 0702 82 16 66 eller

hugo@bolagsplatsen.se

Läs vad våra kunder säger om oss

* Omdömena nedan är inte förhandsgranskade av oss och omfattas därmed inte av vårt utgivningsbevis

Johan Forsén, Skarpa

“Med hjälp av annonsering på Bolagsplatsen sålde vi ett bolag till en köpeskilling på över 30 miljoner kronor!”

Lisa Rosén

“Processen att sälja mitt företag på Bolagsplatsen var mycket enkel och smidig, allt var klart på 2 månader (från värdering till försäljning)! Hugo var extremt behjälplig, alltid enkel att nå med alla mina frågor och alltid trevlig. Jag kan verkligen rekommendera Bolagsplatsen!”

Jessica Lingonstierna

“Jag la ut min annons på Bolagsplatsen och fick snabbt många intressanta svar från hela landet. Inom loppet av 3 månader var affären helt klar då jag hittade en fantastisk delägare till mitt unika och spännande brand/e-handelsbolag. Mycket nöjd med resultatet!”

Så säljer du ett bolag
Lämna dina uppgifter och bli

Lämna dina uppgifter och bli kontaktad av en av våra rådgivare

1
Lämna dina uppgifter och bli

Kostnadsfri genomgång av hur en försäljning går till och hur du ser till att få så högt pris som möjligt för ditt företag

2
Lämna dina uppgifter och bli

Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

3

Bolagsplatsen i media

bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
Ladda ner hela guiden om hur du säljer ditt företag framgångsrikt.

Har du frågor som rör företagsöverlåtelser, franchisetagande, fastighetsförsäljningar eller någon av våra andra tjänster är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

ladda ner PDF
bolagsplatsen
Sveriges ledande plattform för att sälja bolag!

Om du går i säljtankar har du kommit rätt. Av Bolagsplatsen får du hjälp och stöttning med allting som har med försäljningen av ditt företag att göra. Att sälja sitt företag kan vara en omfattande och komplicerad process där höga belopp står på spel. Vi finns här att stötta dig genom alla steg i processen. Så att du kan känna dig trygg såväl inför, under och efter affären är genomförd. Vi hjälper dig hitta rätt köpare av ditt bolag så att ni får maximalt betalt!

Med hjälp av våra anslutna experter så guidar vi dig igenom all steg i en företagsförsäljning:

Förberedelser
 • Värdering av företaget
 • Förmedla en attraktiv beskrivning av företaget
Under processen
 • Identifiera köpare
 • Mottag & utvärdera intressenternas bud
 • Hantera bud för att få maximalt betalt
 • Due diligence processen
 • Bistå med juridiska handlingar och expertis för att fullfölja affären
Efter försäljning
 • Optimera skatteeffekter av försäljning
 • Registrering hos Bolagsverket
Så enkelt skapar du en annons

Att skapa en annons på Bolagsplatsen är enkelt, du lämnar bara dina kontaktuppgifter så sköter vi resten. Våra handläggare kommer att kontakta dig omgående för att skapa en tilltalande annons. Med information från dig skapar vi en attraktiv beskrivning av företaget, laddar upp bilder och publicerar din annons. Annonsen är aktiv i sex månader från publiceringsdatumet och når tio tusentals potentiella köpare varje månad. Vi erbjuder även möjligheten att boosta din annons eller synas i vårt nyhetsbrev för att nå ännu fler intressenter. Välkommen att annonsera på Sveriges största plattform för företagsförsäljningar!

Helt anonym

Du kan alltid välja att annonsera på Bolagsplatsen helt anonymt! De flesta annonser utlämnar aldrig namn på verksamheten. Du kan även välja att hålla ort sekretessbelagt och du behöver inte lämna några uppgifter om omsättning eller resultat som kan göra det enkelt för spekulanter att gissa sig till vilket bolag det rör sig om. Alla förfrågningar från spekulanter går via formuläret och hamnar i din inbox. Intressenterna ser alltså inte din mailadress i annonsen. Du väljer själv vilka köpare i din inbox som du vill inleda dialog med. Vi rekommenderar alltid att ni ska sända sekretessavtal till spekulanter innan ni lämnar ifrån er information. Sekretessavtal är ett juridisk handling som ni får av Bolagsplatsen i samband med att ni lägger ut en annons. Så känn dig trygg med att du kan testa intresset hos köpare helt anonymt!n.

För alla storlekar, branscher och mognadsgrad

Bolagsplatsen är till för både dig som vill sälja 100% av ditt bolag eller bara en andel. Ska du sälja din startup eller snart gå i pension så har du kommit rätt, här finns köpare inom en rad olika industrier och storlekar.

Nå Sveriges största register av köpare

Bolagsplatsen har Sveriges största register med över +5000 seriösa köpare och investerare som letar efter bolag att köpa som just ditt! Vårt omfattande register gör det möjligt för er att komma i kontakt med tusentals köpare utan att annonsera publikt. Här kan du hitta köpare helt anonymt och du väljer själv med vilka intressenter du vill fördjupa dialogen med. För dig som funderar på att sälja företag så kan detta vara ett bra första steg att undersöka vad det finns för intresse för just ditt bolag.

Läs Bolagsplatsen’s kompletta guide för säljare

Vill du fördjupa dig i hur processen går till när man ska sälja sitt företag? Bolagsplatsen har tagit fram en omfattande guide som noggrant går igenom alla steg i processen att sälja ett företag. Bolagsplatsens guide för säljare