Om Bolagsplatsen.se

Sveriges ledande plattform för köp och försäljning av företag sedan 2006!

Sedan vår start för över 15 år sedan har vi hjälpt tusentals entreprenörer att sälja sina företag och uppnå sina drömmar. Vårt mål är att göra det enkelt och smidigt för entreprenörer att köpa och sälja företag, oavsett storlek och bransch.

Bolagsplatsen drivs av erfarna entreprenörer som själva har gjort resan att köpa och sälja företag framgångsrikt. Vi förstår vad som krävs för att lyckas på denna resa och vi använder våra egna erfarenheter och kunskaper för att hjälpa våra kunder att göra samma sak.

Vårt team består av personer med olika bakgrunder och expertisområden, men alla delar samma passion för entreprenörskap. Vi tror att det är vårt engagemang och vår erfarenhet som gör oss till den ledande plattformen för köp och försäljning av företag i Sverige.

Genom att använda vår plattform kommer du att ha tillgång till vår samlade kunskap och erfarenhet inom försäljning och köp av företag. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att förstå dina behov och hjälpa dig att hitta de bästa möjliga köparna eller säljarna för ditt företag.

Vi förstår att försäljning eller köp av företag kan vara en krävande process och därför erbjuder vi även personlig support och rådgivning. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en professionell och pålitlig service, och vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna.

Vi vet hur viktigt det är för entreprenörer att hitta rätt köpare eller säljare och därför erbjuder vi en plattform där köpare och säljare kan mötas. Genom att använda vår plattform kan du som entreprenör få tillgång till en stor och kvalitativ marknad med potentiella köpare eller säljare som matchar dina önskemål och behov.

Tack för att du väljer Bolagsplatsen som din partner för köp och försäljning av företag. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina drömmar och mål.