Behöver du en objektiv och rättvis värdering?

Med hjälp av Bolagsplatsen.se’s värderingstjänst kan du hitta oberoende värderingsexperter specialiserade inom både fastigheter, bolag, maskiner och inventarier. Fyll i formuläret nedan så kontaktar våra anslutna värderingsbolag dig.

Hitta rätt värderingsman
Vi hittar en värderingsman åt dig!

Denna tjänst riktar sig till dig som önskar en:

  • Värdering av Företag
  • Värdering av Fastigheter & Mark
  • Värdering av Maskiner & Inventarier

Värderingar visar ett objekts marknadsvärde och indikerar på så vis vad som kan vara en skälig köpeskilling i samband med en försäljning. Värderingar kan genomföras på en mängd olika objekt, men denna tjänst är inriktad på värdering av företag, fastigheter, mark, maskiner och inventarier.

Varför man genomför en värdering kan föranledas av en mängd olika skäl, men de vanligaste rör stundande ägarskiften eller kontakt med banker och andra kreditinstitut.

Genom att använda vår värderingssöktjänst kan du söka bland en rad värderingsbolag som kan hjälpa dig med din värdering - oavsett vilken anledning som föreligger ditt värderingsbehov. Ange ditt län och vad du önskar få värderat i sökrutan ovan så får du fram värderingsmän som matchar dina kriterier.

Att hitta rätt värderingsman har aldrig varit enklare!

Har du frågor om denna tjänst är du välkommen att kontakta vår kundtjänst:

Kontakta Bolagsplatsen.se

Har du frågor kring hur en fastighetsmäklare arbetar eller kan hjälpa just dig är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så berättar vi mer.

E-post: info@bolagsplatsen.se

Telefon: 070 - 282 16 66 (telefontid: 10:00 - 15:00)

Önskar du hjälp med att sälja ditt företag? Kontakta någon av våra duktiga företagsmäklare.

Bolagsplatsens nyhetsbrev

Har du frågor som rör företagsöverlåtelser, franchisetagande, fastighetsförsäljningar eller någon av våra andra tjänster är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.