Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen

Företag till salu

Visar 1221
Bevaka sökningen

Företag till salu: Över 1200 bolag till salu just nu

Ska du köpa eller sälja ett företag? Bolagsplatsen hjälper dig att hitta det perfekta företaget att köpa som som passar dig. Just nu finns över 1000 st bolag till salu. Här hittar du alla typer av verksamheter och aktiebolag till salu över hela Sverige. Klicka på annonserna för att se bilder, faciliteter, öppettider, tillstånd, ekonomisk information och mycket mer!

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att köpa företaget som matchar dina krav. Använd filter och anpassa din sökning efter dina kriterier på bransch, ort, omsättning, resultat och antal anställda. När du har hittat bolaget att köpa tar du kontakt med ansvarig företagsmäklare via formuläret.

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Sveriges största marknadsplats för att köpa och sälja företag.

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya företag kommer ut till salu som passar dina kriterier. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.

Bolagsplatsen.se är platssen för dig som funderar på att sälja eller köpa företag. Till Bolagsplatsen.se kommer varje vecka tiotusentals köpare på jakt efter företag till salu. Så ska du sälja din verksamhet, lägg upp en annons på Bolagsplatsen eller ta hjälp av en våra anslutna Företagsmäklare.