Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen X

Företag till salu

Visar 692
Bevaka sökningen

Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

  • 50% sålda inom 6 månader
  • Helt anonym process
  • Hitta rätt mäklare
Berätta mer

Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

  • 50% sålda inom 6 månader
  • Helt anonym process
  • Hitta rätt mäklare
Berätta mer

Företag till salu: Över 1200 bolag till salu just nu

För dig som ska sälja ditt företag så kan du ta hjälp av en våra anslutna företagsmäklare eller annonsera på egen hand. Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Sveriges största marknadsplats för att köpa och sälja företag. Varje vecka kommer tiotusentals köpare till Bolagsplatsen på jakt efter företag till salu!

Ska du köpa ett företag? Bolagsplatsen hjälper dig att hitta det perfekta företaget att köpa som som passar dig. Just nu finns över 1200 st bolag till salu. Här hittar du alla typer av bolag, verksamheter och aktiebolag till salu över hela Sverige. Klicka på annonserna för att se bilder, faciliteter, öppettider, tillstånd, ekonomisk information och mycket mer!

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att köpa företaget som matchar dina krav. Använd filter och anpassa din sökning efter dina kriterier på bransch, ort, omsättning, resultat och antal anställda. När du har hittat bolaget att köpa tar du kontakt med ansvarig företagsmäklare via formuläret.

Kom ihåg att bevaka din sökning för att få e-mail när nya företag kommer ut till salu som passar dina kriterier. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.