Ta del av sekretessbelagda försäljningar!

Registrera dig här

Hittat företaget men saknar finansiering?

Ansök om finansiering

Vi hjälper dig att ta fram företagsprospekt!

Förvärvsprospektering

Är du intresserad av att köpa ett företag?

På Bolagsplatsen.se har vi hundratals företag till salu registrerade. I sökrutan ovanför kan du filtrera din sökning för att hitta just det bolag till salu som du är på jakt efter.

På Bolagsplatsen.se hittar du mängder av bolag till salu. Du som är intresserad av att köpa företag kan enkelt söka bland en mängd olika branscher som bland annat hotell till salu, webbshopar, e-handelsföretag och fina tillverkningsföretag. Majoriteten av våra annonser gäller aktiebolag till salu, men här finns även handelsbolag och andra företagstyper. Bolagsplatsen.se är Sveriges största marknadsplats för företag till salu.

Vill du läsa mer om att köpa och sälja företag kan du göra det genom vår köpguide och säljguide.

Finansiering

Behöver du hjälp med finansiering av ditt företagsförvärv? Läs mer om företagsfinansiering och kom i kontakt med vår finansieringspartner här.

Vill du köpa ett bolag, eller ha hjälp med att sälja företag?

Företagsförvärv är en stor process som ofta väcker många frågor. Har du frågor som rör företagsförvärv eller någon av våra tjänster är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Telefon: 070 - 282 16 66 (telefontid: 10:00 - 15:00)
E-post: info@bolagsplatsen.se

Nya företag till salu

Handel

Mat & Dryck

Tillverkning

Hotell

Bolagsplatsens nyhetsbrev

Har du frågor som rör företagsöverlåtelser, franchisetagande, fastighetsförsäljningar eller någon av våra andra tjänster är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.