Vi hjälper dig hitta rätt företagsmäklare

Med vår kostnadsfria tjänst guidar vi dig rätt. Fyll i dina uppgifter nedan för snabb kontakt, utan förpliktelser.

Vi hjälper dig med din försäljning!
  • Majoriteten av Sveriges ca 250 företagsmäklare är anslutna till Bolagsplatsen
  • Lämna dina uppgifter och bli kontaktad av en av våra rådgivare
  • Kostnadsfri genomgång av hur en försäljning går till och hur du ser till att få så högt pris som möjligt för ditt företag
  • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt hos oss
Johan Forsén, Skarpa

“Med hjälp av annonsering på Bolagsplatsen sålde vi ett bolag till en köpeskilling på över 30 miljoner kronor!”

Lisa Rosén

“Processen att sälja mitt företag på Bolagsplatsen var mycket enkel och smidig, allt var klart på 2 månader (från värdering till försäljning)! Hugo var extremt behjälplig, alltid enkel att nå med alla mina frågor och alltid trevlig. Jag kan verkligen rekommendera Bolagsplatsen!”

Jessica Lingonstierna

“Jag la ut min annons på Bolagsplatsen och fick snabbt många intressanta svar från hela landet. Inom loppet av 3 månader var affären helt klar då jag hittade en fantastisk delägare till mitt unika och spännande brand/e-handelsbolag. Mycket nöjd med resultatet!”

Anlita en företagsmäklare

En företagsmäklare eller företagsförmedlare är expert inom området företagsöverlåtelser. Det är ingen skillnad mellan en företagsmäklare eller en företagsförmedlare, det är snarare två olika benämningar på samma yrke. En företagsmäklare intar ofta en rådgivande roll och kan vara behjälplig både när det kommer till att köpa företag och att utannonsera företag till salu. På så vis kan mäklaren guida både dig som köpare och säljare rätt i överlåtelseprocessen.

Vill du komma i kontakt med en företagsmäklare kan du använda vår söktjänst här på Bolagsplatsen.se. Vi har samlat över 90 % av alla Sveriges företagsmäklare. Du kan filtrera din sökning utefter län för att lättare hitta just den mäklare som du är på jakt efter.

Tjänster du kan få hjälp med

En företagsmäklare kan bland annat hjälpa dig med att köpa företag, sälja företag, värdering, generationsskiften och företagsrådgivning.

Kontakta Bolagsplatsen.se

Har du frågor kring hur en företagsmäklare arbetar eller kan hjälpa just dig är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så berättar vi mer.

E-post: info@bolagsplatsen.se

Telefon: 070 - 282 16 66

Bolagsplatsens nyhetsbrev

Har du frågor som rör företagsöverlåtelser, franchisetagande, fastighetsförsäljningar eller någon av våra andra tjänster är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Stolt samarbetspartner till

bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen