Vi hittar rätt företagsmäklare åt dig

Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Vi hjälper dig med din försäljning!
  • Majoriteten av Sveriges ca 250 företagsmäklare är anslutna till Bolagsplatsen
  • Lämna dina uppgifter och bli kontaktad av en av våra rådgivare
  • Kostnadsfri genomgång av hur en försäljning går till och hur du ser till att få så högt pris som möjligt för ditt företag
  • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt hos oss
Johan Forsén, Skarpa

“Med hjälp av annonsering på Bolagsplatsen sålde vi ett bolag till en köpeskilling på över 30 miljoner kronor!”

Anonym

“Vi kom i kontakt med flera köpare efter bara några dagar och sålde vårt bolag inom vård & omsorg genom Bolagsplatsen! Väldigt nöjda med nya ägaren och priset vi fick!”

Jessica Lingonstierna

“Jag la ut min annons på Bolagsplatsen och fick snabbt många intressanta svar från hela landet. Inom loppet av 3 månader var affären helt klar då jag hittade en fantastisk delägare till mitt unika och spännande brand/e-handelsbolag. Mycket nöjd med resultatet!”

Stolt samarbetspartner till

bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen

Bolagsplatsen i media

bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
Anlita en företagsmäklare

En företagsmäklare eller företagsförmedlare är expert inom området företagsöverlåtelser. Det är ingen skillnad mellan en företagsmäklare eller en företagsförmedlare, det är snarare två olika benämningar på samma yrke. En företagsmäklare intar ofta en rådgivande roll och kan vara behjälplig både när det kommer till att köpa företag och att utannonsera företag till salu. På så vis kan mäklaren guida både dig som köpare och säljare rätt i överlåtelseprocessen.

Vill du komma i kontakt med en företagsmäklare kan du använda vår söktjänst här på Bolagsplatsen.se. Vi har samlat över 90 % av alla Sveriges företagsmäklare. Du kan filtrera din sökning utefter län för att lättare hitta just den mäklare som du är på jakt efter.

Tjänster du kan få hjälp med

En företagsmäklare kan bland annat hjälpa dig med att köpa företag, sälja företag, värdering, generationsskiften och företagsrådgivning.

Kontakta Bolagsplatsen.se

Har du frågor kring hur en företagsmäklare arbetar eller kan hjälpa just dig är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så berättar vi mer.

E-post: info@bolagsplatsen.se

Telefon: 070 - 282 16 66 (telefontid: 10:00 - 15:00)

Bolagsplatsens nyhetsbrev

Har du frågor som rör företagsöverlåtelser, franchisetagande, fastighetsförsäljningar eller någon av våra andra tjänster är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.