Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen

Restauranger till salu i Lund

Letar du efter en restaurang att köpa eller sälja i Lund? Bolagsplatsen hjälper dig att köpa den perfekta restaurangen för dig. Just nu finns hundratals restauranger till salu i Lund. Klicka på annonserna för att se bilder, faciliteter, öppettider, tillstånd, ekonomisk information och mycket mer!

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att köpa eller sälja en restaurang i Lund. För att hitta den perfekta restaurangen att köpa kan du filtrera din sökning för att upptäcka restauranger som matchar dina krav på omsättning, resultat och antal anställda. När du har hittat restaurangen att köpa tar du kontakt med ansvarig företagsmäklare via formuläret.

Undrar du hur det går till när man ska köpa en restaurang och vad man bör tänka på? Läs gärna vår guide: 6 frågor att ställa innan du köper en restaurang

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Lunds största marknadsplats för att köpa och sälja restauranger.

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya restauranger kommer ut till salu i Lund. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.

Stolt samarbetspartner till

bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen