Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen X

Företag inom Vård & omsorg till salu

Visar 20
Bevaka sökningen

Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

  • 50% sålda inom 6 månader
  • Helt anonym process
  • Hitta rätt mäklare
Berätta mer

Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

  • 50% sålda inom 6 månader
  • Helt anonym process
  • Hitta rätt mäklare
Berätta mer

Vård till salu: Bolag inom assistsans, vård och omsorg till salu

Bolagsplatsen är Sveriges största marknadsplats för att köpa och sälja företag inom vård, assistans, kliniker och hemtjänst. Varje vecka läggs nya bolag inom vård och omsorg ut till salu på Bolagsplatsen över hela Sverige.

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att hitta det vårdbolag som du vill köpa. Genom att filtrera din sökning kan du hitta det vårdföretaget som matchar dina preferenser på ort, omsättning, resultat och antal anställda. På så sätt kan du avgränsa sökningen till omsättning (t. ex Assistansbolag till salu som omsätter över 5 MSEK per år) eller ort (t. ex Vårdcentral till salu i Stockholm). När du har hittat det vårdbolag som passar dina kriterier tar du kontakt med ansvarig företagsmäklare via formuläret.

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Sveriges största marknadsplats för att köpa och sälja bolag inom vård och omsorg.

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya företag inom vård och omsorg kommer ut till försäljning. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev som skickas ut varje vecka för att ta del av nyheter och utvalda företag till salu.