Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen X

Företag inom Restaurang till salu i Göteborg

Visar 22
Bevaka sökningen

Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

  • 50% sålda inom 6 månader
  • Helt anonym process
  • Hitta rätt mäklare
Berätta mer

Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

  • 50% sålda inom 6 månader
  • Helt anonym process
  • Hitta rätt mäklare
Berätta mer

Fler än 10 st restauranger till salu i Göteborg

Letar du efter en restaurang i Göteborg att köpa? Bolagsplatsen hjälper dig att hitta den perfekta restaurangen till salu i Göteborg. Just nu finns flera restauranger till salu i Göteborg. Här finner du alltifrån restauranger, sportbarer, konditori, gatukök, cafén, catering till salu. Klicka på annonserna för att se bilder, faciliteter, öppettider, tillstånd, ekonomisk information och mycket mer!

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att hitta en restaurang i Göteborg som matchar dina krav. Använd filter och anpassa din sökning efter dina kriterier på omsättning, resultat och antal anställda. När du har hittat bolaget som passar dig tar du kontakt med ansvarig företagsmäklare eller säljare via formuläret.

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Göteborgs största marknadsplats för att köpa och sälja resturanger. Läs vår guide för att få mer information om för- och nackdelar med att köpa en befintlig restaurang

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya restauranger i Göteborg kommer ut till försäljning. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.