Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen X

Företag inom Restaurang till salu

Visar 164
Bevaka sökningen

Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

  • 50% sålda inom 6 månader
  • Helt anonym process
  • Hitta rätt mäklare
Berätta mer

Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

  • 50% sålda inom 6 månader
  • Helt anonym process
  • Hitta rätt mäklare
Berätta mer

Över 100 restauranger till salu: Sök efter en unik restaurang idag

Letar du efter en restaurang att köpa? Bolagsplatsen hjälper dig att hitta den perfekta restaurangen för dig. Just nu finns hundratals restauranger över hela Sverige till salu. Här finner du alltifrån restauranger, sportbarer, konditori, gatukök, cafén, catering till salu. Klicka på annonserna för att se bilder, faciliteter, öppettider, tillstånd, ekonomisk information och mycket mer!

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att hitta restaurangen som matchar alla dina preferenser. Använd filter och anpassa din sökning efter dina kriterier på bransch, ort, omsättning, resultat och antal anställda. När du har hittat bolaget som passar dig tar du kontakt med ansvarig företagsmäklare eller säljare via formuläret.

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Sveriges största marknadsplats för att köpa och sälja företag. Läs vår guide för att få mer information om för- och nackdelar med att köpa en befintlig restaurang

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya restauranger som passar dina kriterier kommer ut på marknaden. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.