Resort med 350 meter egen sandstrand och moderna faciliteter på Gotland

location Gotland, Gotland - Gotland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0 Mkr

Prisidé

15 Mkr

Konferensverksamhet

Ja

Pool

Ja

Restaurang

Ja

Fastigheten ägs av verksamheten

Ja

Beskrivning av Resort med 350 meter egen sandstrand och moderna faciliteter på Gotland

Den moderna och väl underhållna resorten Björkhaga med restaurang, pool, camping, stugby med mera är nu till salu. Allt ligger vid den egna sandstranden med tillhörande brygga för fantastiska middagsarrangemang, events, bröllop etc. Utöver att ha vackra solnedgångar som närmsta granne, är resorten i stort sett även granne med Sveriges bäst rankade golfbana – Kronholmen.

Vanligtvis behöver en köpare blicka bakåt och lägga mycket energi, tid och pengar på att renovera och uppdatera diverse saker, så är inte fallet här. Hela anläggningen skapades nämligen så sent som år 2013 och var då en av de modernaste resorterna i Sverige. Det gör det möjligt att redan från dag ett blicka framåt.

Välkommen till Björkhaga, en plats där varje dag är en upplevelse och varje kväll en dröm.

Resorten säljes i bolagsform.

Motiv till att förvärva fastighetsbolaget

• Björkhaga har i urminnes tider varit ett populärt friluftsområde där besökare njutit av bad, friluftsliv och mat.
• 2013 påbörjades nybyggnationerna varvid det numera är en modern och underhållen resort i bra skick.
• Den långgrunda sandstranden ligger i en sagolik vik där badvattnet är en av de varmaste längs hela solnedgångskusten på Gotland.
• Strandtomten med dess område uppgår till hela 13 000 kvm.
• Väletablerad resort med möjlig tillgång till 270 BRF-ägda bäddar med hög åretruntstandard. Genom samarbete finns ytterligare ca 120 bäddar, 300 meter från resorten.
• Restaurang med 40 sittplatser inne och 100 sittplatser ute. Vid events, där gästerna önskar sitta med tårna i den sköna sanden, finns obegränsat antal sittplatser.
• Helt unik möjlighet att äga en egen, 350 meter lång, sandstrand!
• Utmärkta förutsättningar för livsstilsförändring och förverkliga drömmen om egen resort, med en spännande historia som sträcker sig hela vägen till tiden då sjörövare härjade i området...
• Pris: 15 Mkr.

Exempel på Köparprofil:
En dynamisk och passionerad konstellation som uppskattar avkoppling och ledighet under delar av året och intensivt arbete under sommarsäsongen. Köparen har antagligen varit verksam i en annan bransch och önskar nu en livsstilsförändring med drömmen om en egen resort på annan ort. En lämplig köparprofil har intressen inom service, turism, mat och dryck och ser möjligheter överallt. Man besitter även entusiasmen att arrangera allt från livliga pubkvällar och minnesvärda bröllop till spännande temaresor för exempelvis golfentusiaster, vind- och kitesurfare med flera.

Prospekt:
Vid seriöst intresse och ordnad ekonomi, fyll i formuläret för beställning av sekretessavtal och därefter ytterligare information om objektet

RF

Roger Albrecht Företagshjälp AB

  Fråga Mäklaren

   RF

   Roger Albrecht Företagshjälp AB

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer