40142: Laddstopppet Sibylla Grillkök

location Västervik - Kalmar

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

2,4 Mkr

Prisidé

1,4 Mkr

Resultat

Vinst

Platser inomhus

30 st

Platser utomhus

20 st

Beskrivning av 40142: Laddstopppet Sibylla Grillkök

Bransch: Pizzeria, Gatukök Restaurang
Stad: Överum, Västervik, Kalmar
Oms: +2 000 000 SEK
Hyra per månad: Egen Fastighet
Sittplatser: 28 inne och 60 ute
Begärt pris: 1 400 000 SEK

Perfekt beläget utmed trafikerad riksväg mellan Linköping och Skärgården/Loftahammar/Västervikårets sommarstad där många Linköpingsbor har fritidshus eller segelbåt, men även det omvända för vanligt folk som vill ha storstadskänsla i Linköping, pendla till jobbet etcetera.

En stor genomströmning av folk med bil ger vår Snabbmatsrestaurang/Sibylla Grillkök ett naturligt flöde av gäster, förutom de lokala gästerna. Laddstoppet / Sibylla Grillkök har haft 4-ägare sedan 1950-talet, men på senare år fört en tynande tillvaro då verksamheten saknat kreativ omsorg.

Fastighet/rörelse köptes av en lokalt förankrad Entreprenör, som mellan egna olika projekt, totalrenoverat Fastighet/Inventarier och tillfört rörelsen en välbehövlig uppdatering och modern inriktning. Från och med mars 2024 utökas Laddstoppet till Sibylla Grillkök, ett beslut som kommer att ge en bredare kundkrets.

Laddstoppet har inplanerade laddstolpar som skall installeras, regionens enda snabbladdning kommer att placera Laddstoppet på alla kartor för Elbilar. Detta har dock tillfälligt fått ställas på Paus, då bidragen till laddinstallationer är under översyn.

Vad får Du…. en hel del menar jag. Ett växande kundunderlag utan påtvingade investeringar om du inte själv väljer detta. Möjlighet att i en framtid bygga ut fastigheten? Du blir din egen hyresvärd Du avgör själv din arbetsinsats allt placerat i en trevlig region.

Vem är Du…. Du har ett visst eget kapital, inte rädd för att hugga i. Du är en driven person, kanske med familj? Du är möjligen egen företagare eller INTE, men du söker i alla fall en förändrad Livsstil, där Du styr din egen vardag…

Ansvarig Mäklare
Mikael Rehnman
0763 – 10 30 40
m.r@tradeforetagsformedling.se

För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen.

Länk till annonsen på mäklarens sida

TF

Trade Företagsförmedling

Trade Företagsförmedling

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   TF

   Trade Företagsförmedling

   Trade Företagsförmedling

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen