Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen X

Företag inom Mat & dryck till salu i Västra Götaland

Visar 67
Bevaka sökningen

Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

  • 50% sålda inom 6 månader
  • Helt anonym process
  • Hitta rätt mäklare
Berätta mer

Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

  • 50% sålda inom 6 månader
  • Helt anonym process
  • Hitta rätt mäklare
Berätta mer

Över 50 restauranger till salu i Västra Götaland: Köp en restaurang idag

Vill du köpa en restaurang i Västra Götaland? Med hjälp av Bolagsplatsen kan du hitta den perfekta restaurangen. Just nu finns över 50 st restauranger till salu i Västra Götaland. Här finner du alltifrån restauranger, nattklubbar, pubar, sportbarer, konditori, gatukök, cafén, catering till salu. Klicka på annonserna för att se bilder, faciliteter, öppettider, tillstånd, ekonomisk information och mycket mer!

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att hitta restaurangen som matchar dina krav. Använd filter och anpassa din sökning efter dina kriterier på omsättning, resultat och antal anställda. När du har hittat bolaget som du vill köpa tar du kontakt med säljaren via formuläret.

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Västra Götalands största marknadsplats för att köpa och sälja restauranger. Läs vår guide för att få mer information om för- och nackdelar med att köpa en befintlig restaurang eller 6 frågor att ställa innan du köper en restaurang

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya restauranger blir till salu i Västra Götaland. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.