Jag vill sälja mitt bolag diskret och under sekretess – hur gör jag?

Det är inte ovanligt att företagare som går i säljtankar inte vill skylta med att ens bolag ligger ute till försäljning. Det kan finnas många anledningar till att man inte vill att det ska bli känt att man ska sälja sitt bolag. Det kan vara känsligt ifall anställda, kunder, leverantörer eller konkurrenter skulle få reda på det.

Ifall det är viktigt för dig att hålla på sekretessen så ta upp det med din Företagsmäklare, de är vana att förmedla bolag under sekretess. Väljer du att publicera ditt företag på Bolagsplatsen har du alltid möjlighet att annonsera anonymt. Som annonsör konstruerar du din annonstext själv och väljer därför hur mycket information som du vill lämna ut.

På Bolagsplatsen är vi vana att arbeta under sekretess och lämnar aldrig ut uppgifter till tredje part. Att ha sina kontaktuppgifter synliga i annonsen är valbart, och via intresseformuläret som finns till alla våra annonser utlämnas inga kontaktuppgifter.

Kontakta oss för råd!

Vi kan hjälpa dig med en oberoende värdering, att hitta företagsmäklare eller sälja direkt på Bolagsplatsen.

KONTAKTA OSS

I samband med företagsförsäljningar ombeds ofta spekulanter att skriva på ett så kallat sekretessavtal (även kallat NDA). Genom detta avtal förbinder man sig till att inte sprida information om förvärvsobjektet eller försäljningen. Bryter man mot det kan det innebära dryga böter och i värsta fall fängelse.

Kontakta oss för råd!

Vi kan hjälpa dig med en oberoende värdering, att hitta företagsmäklare eller sälja direkt på Bolagsplatsen.

KONTAKTA OSS

Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

  • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
  • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
  • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss