Västra Hamnen / Dockan /2287

location Västra Innerstaden - Malmö - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

RestaurangMat & dryck

Grundat

2009

Omsättning

6 Mkr

Area

650 m2

Hyra

61000 kr/mån

Platser inomhus

180 st

Platser utomhus

150 st

Spriträttigheter

Ja

Beskrivning av Västra Hamnen / Dockan /2287

Dockans Hamnkrog är belägen, precis som restaurangens namn ger antydan av, i vackra Dockan ett stenkast från Malmö city. Mitt på trädäcket precis vid vattnet och långa rader av segel- och motorbåtar kan man sitta och blicka ut över en fantastisk utsikt.

Inne i restaurangen går tonerna i vitt, svart, grått och grönt med inslag av värmande jordfärger i bord och väggar. Dagtid en ljus och härlig restaurang i två plan öppen för lunch och middagsgäster där det övre planet lämpar sig alldeles utmärkt för avskilda arrangemang.

Ute har man byggt en stor och härlig uteservering som ger riktig loungekänsla med barer, specialbyggda trämöbler och parasoller som för tankarna till betydligt sydligare breddgrader. Perfekt för brygg-häng!

All inredning och utrustning är av mycket hög kvalitet och design i en mycket avspänd miljö som verkligen passar in i sammanhanget.

I fastigheten huserar ett antal företag som förser restaurangen med gäster dagligen.

Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information
EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag eller bolag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa, eller sälja, företag och bolag. EUC företagsförmedling hanterar många olika företagstyper för försäljning och förmedling.

Vi bistår med förmedling av alla typer av företag och bolag oberoende av storlek och bransch. Verksamheten har funnits i över 10 år.

FAKTA
Objekt nr: 2287
Bransch: Restaurang
Adress: Dockgatan 11
Ort: Malmö
Oms: 6 000 000 kr
Lokal: 650 kvm
Hyra: 61 000 kr
Pris: Kontakta mäklaren för info

Bosse Stibeck
Företagsmäklare

BH

Bedrudin Hondo

Europa Commerce Företagsförmedlingen AB

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   BH

   Bedrudin Hondo

   Europa Commerce Företagsförmedlingen AB

   Mobil: Visa nummer