Väletablerat bageri/konditori med butiksfilial (ID: 1459)

location Tanum - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

BageriTillverkningCaféMat & dryckKonditoriMat & dryck

Prisidé

0,75 Mkr

Resultat

Vinst

Area

152 m2

Hyra

12337 kr/mån

Platser inomhus

15 st

Platser utomhus

20 st

Beskrivning av Väletablerat bageri/konditori med butiksfilial (ID: 1459)

Tillfälle att ta över ett väletablerat och väl fungerande bageri/café/konditori på bästa läge i centrala Tanumshede med butiksfilial i turisttäta Grebbestad endast 7 km bort! I Tanumshede har det i lokalen funnits bageri de senaste 90 åren och nuvarande ägare totalrenoverade både bageri och butik sommaren 2020 inför nyöppning och har därefter byggt upp en stor kundkrets bland både privatpersoner, företag och restauranger. Med en av traktens största matbutiker som granne och mitt på huvudgatan med parkeringsplatser direkt utanför butiken är läget det bästa man kan önska.

Välutrustat bageri med bl.a. 2 st. stickugnar (Revent), kavlingsmaskin, spiralblandare, långrullare, rund- samt bullrivare, frysrum, helautomatiskt jässkåp, samt en mängd bageritillbehör och verktyg. I direkt anslutning till butiken finns avdelning för kallskänk med kylbänkar, kylskåp, dubbel paninigrill, kaffekvarn mm. Personligt inredd butik med ny utrustning som kondiskyl, dubbel espressomaskin, smörgåskyl mm. Servering inomhus med 15 sittplatser, uteservering med eftermiddagssol för 18–22 personer. Dagskassa: 4000 - 12 000/dag, beroende på säsong

Hyra Tanumshede: 12 337 kr/månad exkl. moms.
Hyra Grebbestad: 3000 kr/mån exkl. moms.

Begärt pris: 750 000 kr.

Adress och övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal. För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten.

Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer