Väletablerat & populärt bageri med café (ID: 1582)

location Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

1,6 Mkr

Prisidé

1,6 Mkr

Resultat

Vinst

Area

150 m2

Hyra

9450 kr/mån

Platser inomhus

15 st

Beskrivning av Väletablerat & populärt bageri med café (ID: 1582)

Nu har du chansen att förverkliga din dröm med detta fantastiska erbjudande! Välkommen till ett väletablerat och populärt bageri med café, strategiskt beläget endast 30 minuter utanför Göteborg. Detta bageri har en enastående ryktbarhet tack vare sina läckra egentillverkade bakverk som är en ständig favorit hos kunderna.

Med en yta på 150 kvm, inklusive en rymlig butiks- och bageriyta samt ett praktiskt källarutrymme på 27 kvm, erbjuder denna lokal den perfekta plattformen för att driva din verksamhet. Hyran är 9 450 kr per månad. Beläget bland både bostäder och företag, lockar det här läget ett stadigt kundflöde året runt. Inne i det mysiga cafét finns 15 sittplatser, med en charmig uteplats på 10 kvm. Med en omsättning på cirka 1,6 MSEK under 2023 och med fortsatt potential att växa, är detta en lönsam investering för den ambitiösa entreprenören.

Dessutom erbjuds möjligheten att ta emot beställningar för allt från vackra tårtor till andra läckerheter, både för privatpersoner och företag, med alternativ för både leverans och avhämtning. Öppettider från måndag till fredag 6–18 och lördag 8–15.

Begärt pris för denna fantastiska möjlighet är 1,6 MSEK. Missa inte chansen att ta över denna väletablerade verksamhet och bli din egen chef i en bransch som alltid är populär! Kontakta oss nu för mer information och för att boka en visning.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer