Unikt Godiskoncept för den europeiska marknaden

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2017

Beskrivning av Unikt Godiskoncept för den europeiska marknaden

Är du redo att ta steget in i en växande och lönsam marknad med ett unikt koncept? Vi presenterar en sällsynt möjlighet att förvärva ett framstående varumärke inom den franska konfektyrindustrin, specialiserat på högkvalitativt svenskt lösgodis.

2017 lanserade bolaget som första aktör den skandinaviska lösviktssuccén i Frankrike

”A game changer” för fransk godismarknad genom vårt bolags, för Frankrike unika Pick & Mix-system samt även förpackat godis till enhetspris oavsett godissort förpackat i miljövänliga, biologiskt nedbrytbara påsar.

Investera i innovation och kvalitet

Vårt företag erbjuder ett enhetligt pris efter vikt för alla godissorter vilket förenklar såväl kundupplevelsen som kassaprocessen. Med en imponerande bruttomarginal på 40% för vårt Pick & Mix-koncept och 25% för förpackat godis, representerar vår affärsmodell en stark investeringsmöjlighet.

Marknadsledande partnerskap

Med en etablerad kontakt med de ledande dagligvaruhandlarna på en marknad med tusentals hyper-supermarkets skapar det goda affärsmöjligheter för ett dedikerat team.

Framtidsutsikter

Med en produktlinje bestående 120 olika godissorter dokumenterade och godkända för fransk handel samt 25 unikt designade godispåsar med ytterligare 25 i utvecklingsfasen, och en särskild ekologisk BIO-linje på väg skapar vi stora möjligheter på en av Europas största godismarknader.

Franska konfektyrmarknaden är värd ca 65 miljarder SEK eller ca 5 gånger större jämfört med den svenska, ca 12,5 miljarder SEK varav ca 16 miljarder respektive 3,5 miljarder för smågodis.

Erbjudande

Detta är en unik chans att investera i ett varumärke som är positionerat för tillväxt och innovation. Ta del av vår framgång och utvidga din företagsportfölj med ett premiumsegment och succé koncept inom konfektyrindustrin. Om du är intresserad av att utforska denna sällsynta affärsmöjlighet, kontakta oss för mer information och en detaljerad genomgång av verksamheten och dess framtidsplaner.

Var med och forma framtiden för svenskt högkvalitativ konfektyr i Europa.

Gk

Godis koncept

  Fråga Mäklaren

   Gk

   Godis koncept

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer