Servicebutik med paketombud oms 1,5 MSEK (ID: 1469)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

LivsmedelButikKiosk & godisButik

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,85 Mkr

Resultat

Vinst

Area

120 m2

Hyra

6400 kr/mån

Beskrivning av Servicebutik med paketombud oms 1,5 MSEK (ID: 1469)

Servicebutik och orientlivs med bra läge i bostadsområde och stor kundkrets finns nu till salu. Alla vet var butiken finns och vilka öppettider den har. Butiken är belägen vid ett bostadsområde i västra Göteborg. Observera att det just nu byggs ett stort antal nya lägenheter i området också. Gott om parkeringar utanför butiken. Det finns många hushåll i området och butiken är välbesökt.

Butiksytan är cirka 120 kvm, det finns även ett lager. Hyran är cirka 6 400 kr per månad exkl. moms, totala omsättningen 2021 var cirka 1,5 MSEK. Man är paketombud och har avtal med DHL, Schenker, Bring, UPS, Airmee, Instabox och Budbee. Provisionen från paket är cirka 20 000–25 000 kr per månad.

Utbudet är idag blandat, med livsmedel, godis, tidningar, tobak, dricka. Man har satsat på en bra mix av kvalitet och pris som har gått hem hos kunderna. Öppettider är vardagar 9–20, lördag och söndag 10–20.

Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Pris: 850 000 kr.

Adress och övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal. För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer