• Företag till salu
 • Butik
 • Nya Lanthandeln på Kronhusgården – En pärla för hantverk och mathantverk i Göteborg

Nya Lanthandeln på Kronhusgården – En pärla för hantverk och mathantverk i Göteborg

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2020

Omsättning

0,4 Mkr

Prisidé

0,4 Mkr

Hyra

13000 kr/mån

Beskrivning av Nya Lanthandeln på Kronhusgården – En pärla för hantverk och mathantverk i Göteborg

Drömmer du om att äga en butik där lokalproducerat hantverk och traditionellt mathantverk går hand i hand? "Nya Lanthandeln på Kronhusgården AB" erbjuder nu en sällsynt möjlighet att förvärva en väletablerad verksamhet med en stark lokal anknytning och en unik position på marknaden.

Butikens höjdpunkter:

Lokal & Yta: Butiken täcker 28 kvm på bottenvåningen med utmärkt butiksyta, kompletterad med 16 kvm för personal och ytterligare 20 kvm för lager och kontor.
Mathantverk på övervåningen: Ett mindre kök där vi periodvis producerar hemlagad marmelad, glögg och andra delikatesser.
Recept: Alla hemliga recept ingår och nuvarande ägare kommer att lära upp köparen hur allt tillagas som senaps- och marmeladtillverkning.
Bästa läge: Belägen i centrala Göteborg, erbjuder butiken ett av stadens bästa lägen för både lokalbefolkning och turister.
Förmånlig hyra: Månadshyra om endast 13 000 kr inkl. moms, med utmärkt service från fastighetsvärden inklusive säkerhetstjänster.
Öppet vardagar och lördagar: Verksamheten är stängd kvällar och söndagar, vilket erbjuder en god balans mellan arbete och fritid.
Säsongsevenemang: Butiken blir en central punkt under julmarknaden och sommarmånaderna, med stora uteserveringar och livemusik.

Om Verksamheten: "Nya Lanthandeln på Kronhusgården AB" är en dröm för den som uppskattar äkta hantverk och traditionellt mathantverk. Vår unika affärsmodell kombinerar försäljning av hantverksprodukter (såsom inredning, mathantverk, köksredskap m.m.) med produktion och försäljning av egna mathantverk. Med en stark ställning på den lokala marknaden och ett utmärkt rykte bland kunder, står denna butik inför en ljus framtid.

Din Möjlighet: Detta är en fantastisk chans för den passionerade entreprenören som vill vidareutveckla en verksamhet med starka traditioner, högkvalitativa produkter och en lojal kundkrets. Vare sig du är hantverkare själv eller har ett brinnande intresse för lokalproducerade varor och mathantverk, erbjuder "Nya Lanthandeln på Kronhusgården AB" en solid grund för både personlig och affärsmässig tillväxt.

Är du redo att ta nästa steg och bli en del av Göteborgs rika hantverkstradition? Kontakta oss för mer information.

LK

Lanthandel Kronhusgården

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   LK

   Lanthandel Kronhusgården

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen