Närbutik DK 10-14 000 (ID: 1478)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

LivsmedelButik

Omsättning

2-5 Mkr

Prisidé

1,2 Mkr

Resultat

Vinst

Area

120 m2

Hyra

26363 kr/mån

Beskrivning av Närbutik DK 10-14 000 (ID: 1478)

Butik med bra läge och stor kundkrets är nu till salu i bästa läge i Göteborg. I samma område finns gott om boende och många företag. Hög tillgänglighet – många kunder! En väletablerad och lönsam orientalisk butik belägen i ett tätt bebott område i Göteborg. Det finns ett väl fungerande larmsystem, kamerabevakning, med mera. Det finns goda parkeringsmöjligheter samt spårvagn och busshållplats alldeles i närheten och en av Göteborgs största Willysbutiker ligger nära.

Butikslokalen, som innefattar 120 kvm, är både trevlig och välskött. Butiken är väletablerad, alla i området känner till butiken. Personalen består av 3 heltidsanställda. Hyran är 26 363 kr exkl. moms per månad. Dagskassan är cirka 10 000–14 000kr i snitt, omsättningen är dock säsongsbetonad, under sommartid kan kassan vara upp till 40 000 kr. Kassan innan pandemin har varit ca 25 000–28 000!

Verksamheten har funnits i ca 7 år. Utbudet är idag blandat, med godis, dricka, grönsaker och frukt, livsmedel med mera. Man har satsat på en bra mix av kvalitet och pris som har gått hem hos kunderna. Öppettider är alla dagar 9–21.

Begärt pris: 1 200 000 kr. Varulager tillkommer.

Det finns möjlighet att vidareutveckla verksamheten genom att öka det befintliga sortimentet med till exempel tobak och halalkött, observera att man inte har något tobakstillstånd idag. Man kan till exempel erbjuda hemkörning, exklusiva produkter som gourmetmat, ekologiska produkter, kosmetika, smycken, etc. Man kan även utöka sitt sortiment med lokala produkter och specialiteter som är populära i området. För att öka omsättningen kan man också erbjuda kundkort och andra rabatter. Man kan även starta en online-butik för att öka försäljningen och nå ut till fler kunder. Man kan också förbättra den digitala närvaron och marknadsföra butiken på sociala medier för att nå ut till fler kunder.

Övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen