Lunchrestaurang oms 3,5 MSEK (ID: 1512)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

2-5 Mkr

Prisidé

0,35 Mkr

Resultat

Vinst

Area

323 m2

Hyra

15833 kr/mån

Platser inomhus

95 st

Platser utomhus

120 st

Spriträttigheter

Ja

Beskrivning av Lunchrestaurang oms 3,5 MSEK (ID: 1512)

Denna imponerande lokal, med en total yta på 323 kvm, är det perfekta valet för dig som vill driva en framgångsrik restaurangverksamhet. Med ett maximalt antal sittplatser på 95 inne och ytterligare 24 i den charmiga lilla matsalen, kan du enkelt rymma en stor variation av gäster. Dessutom finns det en uteservering med plats för upp till 120 personer och inte mindre än 45 parkeringsplatser för dina gäster, erbjuder denna plats den ultimata miljön för att skapa minnesvärda matupplevelser. Observera att restaurangen är stängd just nu, ägaren vill sälja på grund av att de driver en annan verksamhet i centrum.

Lokalen erbjuder en flexibel hyresstruktur som passar dina behov. Med en månadshyra på endast 15 833 kr och möjlighet till förhandlingar finns det utrymme för dig att forma hyresavtalet efter dina önskemål. Tillägg för el/vatten/värme är fast, vilket ger dig en stabil kostnad att förhålla dig till. Dessutom finns möjligheten att hantera avfall själv eller dra nytta av hyresvärdens prisvärda alternativ.

Detta är inte bara en restauranglokal – det är en tradition. Med en etablering som har funnits i området i över 50 år, kan du vara stolt över att ta över denna historia. Under perioden 2018–2019, med endast 4 timmars öppettid, genererade restaurangen en imponerande omsättning på 3 500 000 kr. Nu är det din tur att fortsätta bygga på detta arv och utveckla restaurangen till nya höjder. Begärt pris är 350 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer