20226 - Lunchrestaurang & Festvåning i Tyresö med bra historik

location Tyresö - Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

5-10 Mkr

Anställda

2-10 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av 20226 - Lunchrestaurang & Festvåning i Tyresö med bra historik

Unik Restaurang & Festvåning i charmig Herrgård med anor från 1600-talet
___________________________
Objektsnummer: 20226
___________________________

Pris: 1 995 000 kr / BUD!
Omsättning: ca 6,5 Mkr/år
Hyra: ca 38 549 kronor/månad - ingen moms
Yta: ca 485 kvm + uteservering

Upptäck en unik möjlighet att förvärva en väletablerad restaurang i den historiska Herrgården med anor från 1600-talet, belägen endast 20 minuter söder om Stockholm i trivsamma Tyresö. Bra kommunikativa möjligheter med buss från Gullmarsplan och Tyresö. På nästan 500 kvadratmeter erbjuder denna idylliska herrgård en unik blandning av atmosfär och mångsidighet för olika evenemang..
________________________________________

Restaurangen sträcker sig över hela fastigheten, övre våningen med två rum och en ljus och rymlig sal, som rymmer upp till 60 personer i biosittning. Det övre planet bjuder på charmiga detaljer så som takfönster, målningar på väggarna och oljade furutiljor som skapar en luftig och ljus atmosfär. Detta plan är perfekt för konferenser och fester.

Mellanvåningen, som är entréplanet, är hjärtat av restaurangen. Här serveras luncher, middagar och brunch och det är platsen för fester, bröllop och större konferenser. Den stora salen på mellanvåningen har plats för cirka 80 personer, med två mindre rum för 16 och 14 personer. Här hänger kristallkronor från taken och kakelugnar och stora fönster skapar en elegant atmosfär som vetter mot den vackra och inbjudande trädgården med plats för stor uteservering, lusthus med mera. På detta plan finns även köket, som är ett fullt utrustat restaurangkök och ett mindre rum med bar.

Källarvalvet, med egen ingång, är en mångsidig lokal som kan hyras separat. Här har gästen möjligheten att ta med egen dryck och mat eller utnyttja restaurangens catering. Lokalen rymmer ca 40 sittande gäster och inkluderar ett kök samt porslin för 40 personer. Källarvalvet erbjuder även en vinkällare. Detta plan används för fester, konferenser samt julbord.

Hyresvillkoren är mycket förmånliga och kommunen, som är hyresvärd, stödjer restaurangverksamheten i lokalerna. Detta är en unik möjlighet för en ny ägare att utöka med kvällsverksamhet, lördagsöppet och att öka marknadsföreningen kring fester, bröllop och konferenser. Den stora uteserveringen öppnar dessutom upp för olika evenemang och arrangemang.
Ta chansen att ta över denna restaurang och prägla den med din vision och kreativitet! Kontakta ansvarig företagsmäklare för att utforska möjligheterna att bli ägare till denna restaurangpärla i Tyresö.
______________________________________________

Känner du igen verksamheten, vänligen respektera att inte störa ägare eller personal med dina frågor.

All information och visning sker via NMK Företagsmäklare. För ytterligare information vänligen fyll i kontakt formuläret nedan.
________________________________

Inventarielista upprättas av säljare och köpare vid köp/överlåtelse

_______________________________

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

Länk till annonsen på mäklarens sida

NF

NMK Företagsmäklare

NMK Företagsmäklare

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   NF

   NMK Företagsmäklare

   NMK Företagsmäklare

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer