Lönsam & väletablerad kolloverksamhet med storslagen fastighet

location Värmland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

15 Mkr

Resultat

Vinst

Area

1500 m2

Beskrivning av Lönsam & väletablerad kolloverksamhet med storslagen fastighet

Är du redo att ta över en blomstrande och väletablerad verksamhet inom pedagogik och evenemang? Vi presenterar en unik möjlighet att förvärva en omfattande kolloverksamhet, komplett med en storslagen fastighet som erbjuder en enastående kombination av natur och potential.

Fastighetsbeskrivning:
Fastigheten, belägen på en privat halvö, är nästan totalt omgiven av kristallklart vatten och ligger på en yta om drygt 4 hektar. Inkluderat är flera byggnader med en totalyta på ca 1500 m², vilket idag används för läger, kolloverksamhet och andra stora evenemang som bröllop och konferenser. Med tre separata kollogårdar kan verksamheten välkomna upp till 240 deltagare åt gången.

Verksamhetsbeskrivning:
Det säljande bolaget, är väl etablerat inom pedagogisk verksamhet och har sett en imponerande ökning av efterfrågan de senaste åren. Antalet ansökningar till våra kollo har ökat med 209% sedan 2012, och många barn står i kö för att delta, vilket visar på en stark marknadsposition och potential för ytterligare expansion.

Lokalt stöd och utvecklingspotential:
Verksamheten är väl ansedd av upphandlare i Storstockholm oavsett politiskt styre. Trots att verksamheten inte har konkurrensutsatts i någon större utsträckning, finns det en enorm potential för ytterligare kommersiell utveckling och utnyttjande av dess unika läge och egenskaper. Anläggningen används endast aktivt cirka 2 månader per år, resten av året är potential.

Överlåtelsevillkor:
Den nuvarande ägaren är beredd att överlämna verksamheten med befintliga fastigheter enligt överenskommelse med köparen.

Denna affärsmöjlighet är perfekt för den som vill utöka sin närvaro i pedagogisk sektor eller stega in i en väletablerad verksamhet med stabil tillväxt tillsammans med möjligheten att göra ett positivt intryck i barns liv. Möjligheterna är många, och potentialen är stor för rätt köpare.

Kontakt:
För ytterligare information och detaljer kring denna möjlighet, vänligen kontakta oss via formuläret. Diskretion försäkras och all kommunikation kommer att hanteras med konfidentialitet.

LK

Lönsam Kolloverksamhet

  Fråga Mäklaren

   LK

   Lönsam Kolloverksamhet

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer