Skyltstället - Bred produktportfölj för kunders synlighet!

location Blekinge, Halland, Jönköping, Kronoberg, Skåne, Stockholm, Södermanland, Västmanland

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2013

Omsättning

2-5 Mkr

Beskrivning av Skyltstället - Bred produktportfölj för kunders synlighet!

Dags för förändring? Dags att göra något nytt? Dags att göra något, där du själv bestämmer och styr din tid? Gillar du att göra affärer och är en driven säljare?

Välkommen att bli en del av Skyltstället och vårt grymma team av företagare runt om i Sverige!

Skyltstället erbjuder dig som vill bli försäljningsansvarig/franchisetagare ett unikt koncept, där du blir egen företagare, med lågt risktagande och en enkel uppstart. Koncept är enkelt. Du säljer! – våra upphandlade leverantörer producerar! Du kan göra affärer från dag 1!

Skyltstället är ledande i Sverige inom skylt och synlighet för företag och organisationer. Vi är en rikstäckande franchisekedja med lokala kontor från Malmö i söder till Kiruna i norr. Varje lokalkontor är en helhetsleverantör inom varumärkesprofilering, med erbjudande av reklam/profil/marknadsprodukter och framför allt skyltar för inne/utemiljö och event.

Din roll som försäljningsansvarig/ franchisetagare är att arbeta proaktivt med att söka upp nya kunder och sälja företagets produkter och tjänster men också att skapa relation med befintliga kunder och ta hand om inkommande leads. Du är ansvarig för hela säljprocessen från beställning till installation.

Genom att bli en del av en kedja får du tillgång till ett beprövat och framgångsrikts koncept. Förhandlingarna med leverantörer är redan klara och vi kan lova dig att du får tillgång till marknadens största och bredaste produktportfölj. För att hjälpa dig i ditt arbete har vi tagit fram ett proffsigt och enkelt affärssystem, en plattform med allt du behöver i ditt arbete. Dessutom får du utbildning och tillgång till support och stöttning av oss på servicekontoret samt av alla andra franchisetagare inom Skyltstället. Hos oss är du aldrig ensam.

Arbetet är fritt och omväxlande arbete. Du planerar ditt arbete och din tid. Det är du som bestämmer hur bra din verksamhet ska bli och hur mycket pengar du ska tjäna! Med Skyltställets produktportfölj i ryggen, i en bransch med stor målgrupp, finns inget stopp.

För att trivas som försäljningsansvarig/franchisetagare gillar du att göra affärer. Du är en duktig säljare, som är medveten om att hög aktivitet, driv men även uthållighet ger resultat. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av B2B-försäljning med fokus på relationsförsäljning.
Du är kontaktskapande, framåt och orädd, har god kännedom om det lokala området och får gärna ha ett etablerat nätverk. Vi har inget krav på att du varit verksam inom branschen sedan innan eller har erfarenhet av eget företagande, även om det är meriterande.
Du innehar B-körkort, behärska svenska i tal och skrift. Du har även ekonomiska förutsättningar för att satsa på dig själv och ett eget företag!

Viktigast är din personlighet och att du förstår att avgörande för din framgång som försäljningsansvarig/franchisetagare är ditt engagemang, ditt driv och ditt kundfokus.

Är det dags nu? Ta chansen och bli en del av Skyltstället!

När du skickat in din intresseanmälan kontaktar vi dig, för att berätta mer och för att prata om just dina möjligheter till eget företagande inom Skyltstället!

SS

Sofie Sjöqvist

Partnerverket Sverige AB

Telefon: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      SS

      Sofie Sjöqvist

      Partnerverket Sverige AB

      Telefon: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Stolt samarbetspartner till

        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen