Nytt eventcenter med restaurang & nattklubb

location Östergötland

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2021

Omsättning

10-20 Mkr

Anställda

10-30 st

Prisidé

5-10 Mkr

Resultat

Vinst

Area

2500 m2

Spriträttigheter

Ja

Beskrivning av Nytt eventcenter med restaurang & nattklubb

Sällsynt tillfälle att förvärva en framstående underhållnings- och matdestination belägen på en pittoresk ort i Östergötland. Denna anläggning är en central samlingsplats som erbjuder en unik kombination av aktiviteter och högklassig matupplevelse, idealisk för såväl privatpersoner, familjer som företagskunder.

Anläggningens höjdpunkter:
• Mångsidiga Aktiviteter: Välutrustad med shuffleboards, bowlingbanor, dart och mer, erbjuder anläggningen en bred palett av underhållningsalternativ.
• Nyrenoverade Lokaler: Lokalerna sträcker sig över ca 2500 kvm och har nyligen genomgått en omfattande renovering för att motsvara de modernaste standarderna.
• Restaurang och Nattklubb: En fräsch restaurangdel kombinerat med en vibrerande nattklubb och två barer med fullständiga rättigheter, säkerställer en mångfacetterad gästupplevelse.
• Konferensmöjligheter: Med utrymme för konferenser och företagsevent, erbjuder anläggningen även affärskunder en perfekt miljö för både arbete och avkoppling.
• Toppmodernt Kök: Ett fullt utrustat kök stödjer restaurangens ambition att leverera en förstklassig matupplevelse, med gott om sittplatser i både restaurang och barområden.

Verksamheten är relativt nystartad men har redan en växande kundkrets. Med de största initiala investeringarna redan på plats, inklusive ett fördelaktigt långsiktigt hyresavtal, ligger fokus framöver på marknadsföring och fortsatt driftsutveckling. En redan effektiv organisation tillåter den nya ägaren att fokusera på att vidareutveckla konceptet och öka försäljningen.

Perfekt för den ambitiösa entreprenören:
Detta är en exceptionell möjlighet för en driftig individ eller team som är redo att ta över och expandera en av länets mest attraktiva anläggningar. Med en stark grund på plats finns enorm potential för ytterligare tillväxt och framgång.

Intresserad av att äga och driva en livlig och omtyckt destination i Östergötland? Kontakta oss för mer information och ta steget mot att förverkliga din entreprenörsdröm med denna unika och lönsamma verksamhet.

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

Fredrik Hultgren

TACTIC Företagsförmedling Linköping, Norrköping

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Fredrik Hultgren

   TACTIC Företagsförmedling Linköping, Norrköping

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer