Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen X

Företag inom Tjänsteföretag till salu

Visar 231
Bevaka sökningen

Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

  • 50% sålda inom 6 månader
  • Helt anonym process
  • Hitta rätt mäklare
Berätta mer

Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

  • 50% sålda inom 6 månader
  • Helt anonym process
  • Hitta rätt mäklare
Berätta mer

Tjänsteföretag till salu: Över 100 tjänsteföretag säljes

Letar du efter svenska tjänsteföretag till salu? Bolagsplatsen är Sveriges största marknadsplats vid försäljning av tjänsteföretag. Här kopplas säljare och köpare av tjänsteföretag samman.

Hos oss söker entreprenörer och riskkapitalister efter allt från små till medelstora tjänsteföretag att köpa i hela Sverige. Här hittar du objekt inom hela den svenska tjänstesektorn, från nytänkande tjänsteföretag inom media och telekom till företag med it- och konsulttjänster, städfirmor, rekryteringsföretag, flyttfirmor, vvs- och golvläggningsfirmor till fastighetsmäklare.

Om ett service- eller tjänsteföretag är till salu någonstans i Sverige, så hittar du det förmodligen hos oss. För att snabbt hitta vad du söker kan du avgränsa sökningen till en viss ort (t. ex "tjänsteföretag säljes Stockholm").

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Sveriges största marknadsplats för att köpa och sälja tjänsteföretag.

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nyatjänsteföretag som passar dina kriterier kommer ut på marknaden. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.