Få erbjudande från upp till 5 finansiärer!

Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser. Fyll i formuläret nedan så återkommer våra partners till dig.

Utvalda finansieringsbolag

Finansiering

Vi på Bolagsplatsen är mycket medvetna om svårigheterna för små och mellanstora företag att finna finansiering för såväl förvärv eller rörelsen i sin helhet. För att förenkla processen för er företagare har vi etablerat samarbeten med ett antal utvalda aktörer som ni ser nedan.

Över 2 miljoner kronor

 • Aggregate

  Aggregate investerar med "media som expansionskapital"/"media for equity" i Sverige, Norge och Finland hjälper bolag som är i expansionsfas och som behöver nå ut till en bredare marknad. Aggregates representerar några av nordens största mediabolag. Sedan starten 2002 har Aggregate genomfört över 200 transaktioner i en rad olika branscher, en stor del är e-handelsbolag/digitala tjänster men också produkt- och B2B-bolag.

  Läs mer
 • DBT

  DBT hjälper företagare och entreprenörer att ta tillvara på attraktiva och unika affärsmöjligheter genom att erbjuda företagslån på 2 till 20 MSEK med 4-16% ränta utan inlåsning.

  Läs mer

Under 2 miljoner kronor

 • Capcito

  En dynamisk checkkredit för små såväl som stora företag. Inga bindningstider, inga dolda avgifter, inget krångel. Genom att koppla upp Capcito mot bolagets ekonomisystem fungerar kundreskontra som säkerhet och du kan enkelt se tillgängligt låneutrymme.

  Ansök
 • Ferratum Business

  Erbjuder lån på upp till 1 Mkr med 12-18 månaders återbetalningstid. Ansökan görs direkt på deras hemsida och besked inom några minuter. Transparent prissättning utan dolda avgifter.

  Ansök
 • Froda

  Smarta företagslån för dig som tar betalt med kort. Trött på papperskrångel? Hos Froda tar du digitalt företagslån baserat på din kortförsäljning. Erbjuder lån upp till 1 Mkr och återbetalningstid upp till 12 månader.

  Ansök
 • Qred

  Erbjuder ett enkelt och smidigt alternativ till traditionella banklån för småföretagare. Fördelarna för dig som företagare är att du får ett snabbt besked och personlig service. Erbjuder lån från 10 000 till 250 000 kr med återbetalningstid om 6 månader.

  Ansök

En sida av Corporate Classifieds AB