Fantastisk och anrik anläggning för fest & konferens med utmärkt läge i Stockholm

location Stockholm - Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

10-20 Mkr

Anställda

10-30 st

Prisidé

10-20 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Fantastisk och anrik anläggning för fest & konferens med utmärkt läge i Stockholm

Bakgrund och introduktion:
Verksamheten har bedrivits under mycket lång tid och omgärdas av ett mycket gott renommé. Nuvarande ägare har drivit verksamheten de senaste 10 åren. Bolaget är nu i ett skede där nästa naturliga steg är att gå från att vara ett entreprenörslett företag till ett mer moget företag med möjlighet att tillvarata företagets fulla potential och med anledning av detta erbjuds nu aktierna i Bolaget till försäljning. Det är väldigt sällan pärlor som denna är till salu så detta är ett unikt tillfälle för branschkollega att expandera sin verksamhet eller för aktör i angränsande bransch att komplettera sitt tjänsteutbud. Utvecklingspotentialen är fortsatt god i företaget.


Verksamheten:
Företaget erbjuder ett flertal festsalar för konferens, fest, bröllop m m. Verksamheten bedrivs i fantastiska lokaler med en unik historia och med mycket bra läge centralt i Stockholm.

Bolagets kunder består av såväl privatpersoner som företag. Kundrelationerna är långa och starka. Kundrisken är väldigt låg då största kunden står för mindre än 5% av totala intäkterna.

I verksamheten finns 10-15 medarbetare som är självgående, har god kompetens och lång erfarenhet inom verksamhetsområdet.

Ekonomi:
Bolaget omsätter 15-20 MSEK med god lönsamhet.

Prisnivå:
Pris och betallösning får växa fram i en dialog mellan köpare och säljare och är beroende på hur en avtalslösning konstrueras. Observera prisklass över 10 MSEK

Processen:
Processen inleds med att intressenter mot sekretessförsäkran erhåller mer information om bolaget i första hand i form av en företagspresentation/prospekt. Med intressenter som har ett fortsatt intresse sker vidare process som innebär besök, samtal och erhållande av mer specifik information. Därefter lämnar intressent indikativt bud för fortsatt förhandling.

Kontakt:
För ytterligare information avseende denna affärsmöjlighet ber vi er kontakta Mats-Ola Carlsson. För att se att de rätta förutsättningarna finns för en ev kommande affär är vi tacksamma om ni inledningsvis lämnar en kort presentation/beskrivning av er och er verksamhet. Prisklassen för detta företag ligger över 12 MSEK varför det är viktigt att intressent har finansiell förmåga utifrån detta.

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

Mats-Ola Carlsson

Eriksson & Carlsson Företagsrådgivarna AB

  Fråga Mäklaren

   Mats-Ola Carlsson

   Eriksson & Carlsson Företagsrådgivarna AB

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen