Väletablerat bageri/konditori i Uddevalla (ID: 1467)

location Uddevalla - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

BageriTillverkningCaféMat & dryckKonditoriMat & dryck

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,5 Mkr

Resultat

Vinst

Area

90 m2

Hyra

5700 kr/mån

Öppettider

8-17

Beskrivning av Väletablerat bageri/konditori i Uddevalla (ID: 1467)

Ett bageri och konditori med hög potential finns nu till försäljning. Bra läge med gott om både boende och företag i närheten. Verksamheten är mycket väletablerad och populär, den har funnits sedan 1937 på samma plats och är känd för sina stenugnsbakade produkter.

Ytan ligger på ca 90 kvm. Hyran är endast 5 700 kr per månad, momsfritt. Det finns beredningsutrymmen, kyl- och förrådsutrymmen och försäljningsdel. Öppettider: tisdag-fredag 8–17, lördagar 8–13. Stängt under röda dagar samt semesterstängt 4 veckor under juli (Obs, det finns både bostäder och företag, samt kommunala verksamheter i närheten).

Verksamheten är inriktad på försäljning av egenproducerade bröd, baguetter, bullar, kakor mm. Man kan utveckla rörelsen väsentligt genom att satsa på take-away-verksamhet, beställningar, företagskunder mm. I dagsläget är de flesta kunderna privata men man har en del försäljning till företag också.

Notera: det finns många företag i närheten och man kan höja omsättningen genom att satsa på marknadsföringsåtgärder mot dessa företag. Ägaren kan också tänka sig att stanna kvar en period för att lära upp en ny köpare.

Pris: 500 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer