Unik Möjlighet: Lilla Blå Café & Restaurang i Valdemarsvik

location Valdemarsvik - Östergötland

Din intresseanmälan har skickats

RestaurangMat & dryck

Grundat

2010

Omsättning

3 Mkr

Resultat

Vinst

Area

160 m2

Hyra

9590 kr/mån

Beskrivning av Unik Möjlighet: Lilla Blå Café & Restaurang i Valdemarsvik

Efter 13 år av framgångsrik drift är det dags för oss att överlämna nycklarna till Lilla Blå Café & Restaurang till en ny ägare. Med ett väletablerat koncept, centrala läge och lojal kundbas, erbjuder denna restaurang en solid grund för fortsatt framgång och tillväxt.

Lilla Blå Café & Restaurang är belägen på ett attraktivt läge i Valdemarsvik, vilket lockar både stamkunder och turister året runt. Dessutom finns goda parkeringsmöjligheter i närheten. Restaurangen, som är placerad i en hörnlokal, har cirka 60 sittplatser inomhus och en ytterligare 20 på uteserveringen som är perfekt under sommarhalvåret.

Med ett fokus på lunch, smörgåsar, konditori och catering, har vi skapat en trevlig atmosfär där god kontakt med gästen och god mat och service står i fokus. Restaurangen har fullständiga rättigheter och är öppen vardagar mellan 8.00-18.00, lördagar 9.00-16.00 och stängt på röda dagar. Kvällstid bokas för slutna sällskap.

Fakta:
- Namn: Lilla Blå Café & Restaurang AB
- Adress: Storgatan 8, 615 30 VALDEMARSVIK
- Omsättning: ca 3 Mkr
- Hyra: 9590:-/ månad inkl. värme & varmvatten exkl. moms
- Restaurangyta: ca 160 kvm exklusive lageryta i källarplan ca 100 kvm
- Alla inventarier och lager ingår i köpet.

Säljes som inkråmsöverlåtelse! Den nya ägaren tar alltså över verksamhetens tillgångar, inklusive inventarier, varulager, kundregister och varumärke, snarare än själva bolaget. Genom en inkråmsöverlåtelse undviker köparen att ta över bolagets eventuella skulder eller okända ansvar.

Detta är en fantastisk möjlighet för en eller flera ägare som söker en långsiktigt hållbar verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter.

Om du är intresserad av att ta över denna unika verksamhet, kontakta oss via formuläret eller per telefon, Maud Wastezon på 0708-113881 för mer information.

Vi ser fram emot att höra från dig!

MW

Maud Wastezon

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MW

   Maud Wastezon

   Telefon: Visa nummer