Restaurang centralt Örebro !

location Örebro - Örebro

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

3 Mkr

Area

160 m2

Hyra

33000 kr/mån

Beskrivning av Restaurang centralt Örebro !

Ta tillfället i akt att förvärva en etablerad och smakfullt designad restaurang i centrala Örebro, där framgång och potential möts. Med sin strategiska placering och låga driftkostnader, erbjuder denna restaurang en fantastisk möjlighet för den drivna entreprenören.

Utmärkta faciliteter & läge: Beläget på en livlig gata med stor genomfart och bekväm korttidsparkering direkt utanför, omfattar denna ca 160 kvm stora restaurang ett toppmodernt kök med nyare maskinpark och anpassad ventilation för en mångsidig meny. Den inbjudande serveringsmiljön är öppen och ljus med plats för ca 70 gäster, tack vare stora fönsterpartier som skapar en välkomnande atmosfär.

Affärsmöjligheter: Denna restaurang är inte bara en plats för utsökt matlagning och trevliga middagar, utan även en plats med stor potential för utveckling. Med ett kontrakterat samarbete för catering i 12 månader, erbjuds en omedelbar inkomstkälla för den nya ägaren. Möjligheten att fortsätta detta framgångsrika samarbete är ett attraktivt värde.

Nyckelfakta:
• Omsättning: 3 000 000 kr
• Hyra: 33 000 kr/mån
• Storlek: Ca 160 kvm
• Sittplatser: Ca 70 gäster

Restaurangen är fullt godkänd av alla berörda myndigheter och kräver inga större investeringar för att fortsätta driften. Med en redan etablerad kundbas och ett stort kundunderlag i området, är denna restaurang redo för en ny ägare att ta över och föra verksamheten till nya höjder.

Missa inte denna unika chans att äga en del av Örebros matkultur. Kontakta oss idag för mer information och för att arrangera en visning.

GB

Gabriel Begallo

Mäklerian

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   GB

   Gabriel Begallo

   Mäklerian

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen