Välrenommerad restaurang med starkt kundfölje (RE-3037)

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

7,6 Mkr

Hyra

27000 kr/mån

Beskrivning av Välrenommerad restaurang med starkt kundfölje (RE-3037)

Bakgrund till försäljningen
Restaurang RAIN är en välrenommerad indisk restaurang i hjärtat av Telefonplan, är nu till salu. Nuvarande ägare har beslutat att sälja verksamheten för att fokusera på andra affärsutvecklingar och söker en engagerad köpare som kan fortsätta att driva och utveckla restaurangen vidare.

Verksamhetsbeskrivning
RAIN som erbjuder en genuin indisk matupplevelse med fokus på mogulköket från Indien, Pakistan och Bangladesh. Med en erfarenhet av samtliga indiska kök som sträcker sig över 100 år, erbjuder restaurangen rätter som Chicken Tikka Masala, Räk Curry och Lamm Achar. Restaurangens unika inredning och atmosfär, tillsammans med utmärkt service, gör den till en populär destination för både lokala gäster och besökare. Belägen på Tellusborgsvägen 86, har RAIN byggt upp en lojal kundbas och har en stark närvaro på sociala medier.

Vad ingår?
I försäljningen ingår samtliga inventarier, långsiktiga hyresavtal, restaurangens webbplats och dess närvaro på Instagram och Facebook. Restaurangen har en stabil omsättning och en växande kundkrets, vilket ger goda förutsättningar för fortsatt framgång.

Omsättning/Resultat
Restaurangens omsättning ligger mellan 7,2 miljoner och 8 miljoner kronor, med en bruttovinstmarginal på 75% med en ökad omsättningen senaste 3 åren, visar företaget en positiv utveckling. Detaljerade resultat- och balansrapporter för de senaste tre åren finns tillgängliga.

Personal
Restaurangen har 8 heltidsanställda och 2 deltidsanställda som bidrar med sin expertis och engagemang. Teamet har en samlad erfarenhet från hela den indiska subkontinenten, vilket säkerställer hög kvalitet på mat och service.

Inventarier
Alla inventarier som används i daglig drift ingår i försäljningen. Detta inkluderar köksutrustning, möbler och dekorationer som bidrar till den autentiska indiska atmosfären. Inventariernas skick är utmärkt och de kräver minimalt underhåll.

Hyreskontrakt
Hyreskontraktet för lokalen löper till 31 december 2023 med en månadshyra på 27 000 kronor. Det finns även en extra lokal med en hyra på 11 700 kronor om så skulle behövas. Restaurangens strategiska läge vid Telefonplan bidrar till ett högt kundflöde.

Öppettider
Restaurang RAIN har öppet måndag till söndag från 11:00 till 22:00, med sista beställning kl. 21:30. Dessa öppettider har visat sig optimala för att maximera kundbesöken och intäkterna.

Varulager
Varulagret, med ett uppskattat värde av 119 000 kronor exklusive moms, ingår i försäljningen. Överföringen av lagret sker enligt en krona-för-krona-överenskommelse vid inkråmsöverlåtelse.

Begärt pris
Ring för info!

FAKTA
Objekt.nr: RE-3037
Bransch: Restaurang
Namn: Restaurang RAIN
Ort: Telefonplan, Stockholm
Omsättning: 7,2 mkr till 8,0 mkr
Hyra: 27 000 kr/månad

Ansvarig mäklare
Lukas Kjellqvist

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

Old Brokers

Old Brokers

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Old Brokers

   Old Brokers

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer