Professionellt cateringföretag och lunchrestaurang

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

CateringMat & dryckRestaurangMat & dryck

Omsättning

5-10 Mkr

Anställda

2-10 st

Resultat

Förlust

Platser inomhus

150 st

Beskrivning av Professionellt cateringföretag och lunchrestaurang

Bolaget erbjuder professionell och högkvalitativ catering och samordning av event för både privat- och företagskunder. Bolaget driver även en lunchrestaurang med fördelaktigt läge i Stockholmsområdet. Restaurangen erbjuder dagliga luncher samt en fast-food enhet för både Take Away och för att äta på plats. Omsättningen för det senaste redovisade året uppgick till ca 7 mkr.

Catering är bolagets specialitet och kan vara alla typer av kunder i Stockholmsområdet behjälpliga med catering för både mindre och större event, som t.ex. middag, konferens, kickoff, fest eller teambuilding.
Bolagets lunchrestaurang är belägna i trevliga lokaler med en smakfull design och fördelaktigt läge i Stockholmsområdet. Lokalen har plats för 150 sittande gäster och restaurangen har i genomsnitt ca 120 lunchgäster per dag. Restaurangen erbjuder även affärsluncher med boknings-bara platser för 45 deltagare.

Bolaget har i dagsläget fem anställda medarbetare varav två kockar, en chaufför, en serveringspersonal samt en köksmedarbetare. Vid större event använder sig bolaget av bemanningsföretag för att fylla upp personalbehovet.

Bolaget arbetar kontinuerligt med nya kunder och kundregistret innehåller 1000-tals kunder. Det finns en stor efterfrågan på catering och inom affärsområdet finns stor potential genom en mer aktiv bearbetning av marknaden och utökad marknadsföring.

Fördelar med förvärvet
• Bolaget har lång erfarenhet inom catering och har under sina verksamma år byggt upp ett välkänt cateringnamn och gott renommé i branschen.
• Bolaget har en flexibelorganisation som kan anpassa sina erbjudanden baserat på kundernas önskemål och behov.
• Bolagets medarbetare är kompetenta, flexibla, engagerade samt har en hög service-känsla.
• Bolaget arbeta mycket med Googles sökmotor och ligger högt upp gällande sökord inom catering.

Mer information erhålls efter signering av ett sekretessåtagande.

Mats Limnefelt

Bolagsbron

Telefon: Visa nummer

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Mats Limnefelt

  Fråga Mäklaren

   Mats Limnefelt

   Bolagsbron

   Telefon: Visa nummer