Lunchrestaurang med låg hyra (ID: 1466)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

RestaurangMat & dryck

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,3 Mkr

Resultat

Vinst

Area

100 m2

Hyra

7000 kr/mån

Platser inomhus

48 st

Öppettider

11-14

Beskrivning av Lunchrestaurang med låg hyra (ID: 1466)

En mycket välrenommerad lunchrestaurang som är strategiskt belägen mitt i ett industriområde, i stad nära Göteborg (15 min körväg från Göteborgs centrum). I området återfinns ett antal företag och det finns ca 5 000 hushåll i området.

Lokalen är modern och delad enligt följande: Yta i matsal ca 100 kvm, med plats för ca 48 sittande gäster. Lokalen har renoverats och byggts om för ca 1 år sedan, för ca 150 000 kr. Fri parkering utanför. Lokalen är superfräsch och restaurangen är populär bland de boende.

Hyra: 7000 kr exkl. beräknad förbrukning på vatten och el. Omsättningen har tidigare legat på ca 3 000 kr per dag. Obs, man har öppet enbart 11–14.

Ägaren har flera andra verksamheter och på grund av detta har det inte varit öppet regelbundet. Nuvarande koncept är husmanskost men man kan ändra till persisk, grekisk, pizza, sushi, kinesiskt, thai eller indisk mat. Försäljningsobjektet erbjuder kunniga och driftiga personer en fantastisk möjlighet till utveckling av konceptet. Med tanke på att rörelsen är belägen i ett mycket köpstarkt område finns det goda förtjänster att inhämta.

Pris: 300 000 kr/ bud.

Adress och övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal. För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer