Göteborgs bästa lunchrestaurang (ID: 1555)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

5-10 Mkr

Prisidé

0,45 Mkr

Area

475 m2

Hyra

106000 kr/mån

Platser inomhus

175 st

Platser utomhus

350 st

Beskrivning av Göteborgs bästa lunchrestaurang (ID: 1555)

Belägen mitt i Lindholmen med oslagbart affärsläge. Inkluderar inventarier med ett imponerande värde på 2 750 000 kr (nytt inköpspris i dagens läge). Prissatt till endast 450 000 SEK för en snabb försäljning – ett oslagbart erbjudande! Strategiskt läge och prestigefyllda grannar: centralt belägen med närhet till väletablerade varumärken och multinationella företag i samma byggnad. Lindholmens centrum är en av de mest eftertraktade affärsplatserna i Göteborgsregionen. Potentiell omsättning på 8 000 000 SEK. Historisk omsättning på imponerande 8 000 000 SEK har funnits. Tyvärr har Covid-19 påverkat verksamheten, vilket öppnar upp för en fantastisk möjlighet för dig som köpare att återställa och öka omsättningen.

Mångsidig användning och utmärkt för festligheter: förutom 400 lunchgäster har restaurangen varit värd för framgångsrika fester och konferenser. Perfekt för dig som vill diversifiera intäktsströmmarna och locka en bredare publik. Top-of-the-line ljud- och bildanläggning: imponerande avancerad ljud- och bildanläggning finns tillgänglig. Skapa en unik atmosfär och erbjud en förstklassig upplevelse för dina gäster. Stor uteservering med kajplats för båtar.

Generös utomhusyta med plats för upp till 350 gäster: kajplats för båtar ger en exklusiv touch till din restaurang. Praktiska fakta om lokalen: rymlig lokal med en yta på ca 475 kvm. Hyresnivå på 106 000 kr/månad exklusive moms och övriga tillägg – möjlig att diskutera med hyresvärden. Kapacitet för 175 gäster inomhus och 350 gäster utomhus. Unik möjlighet att ta över och trivas i affärsparadiset Lindholmen. Ta chansen att förvärva denna lönsamma restaurang med stor tillväxtpotential. Kontakta oss idag för mer information och visning – detta är en affär du inte vill missa!

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer