Framtidens karriärnätverk – Sveriges ledande nätverk

location Skåne

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0,65 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Framtidens karriärnätverk – Sveriges ledande nätverk

Preparing talents with the best tools for their career

Utnyttja möjligheten att förvärva en av Sveriges främsta plattformar inom rekrytering och utbildning. Vi erbjuder inte bara en tjänst, utan en revolution inom branschen.

Vi grundades år 2021 av bland annat forskare inom psykologi. Vi formade tillsammans ett rekryteringstest med utgångspunkt i forskningens framgångsfaktorer för specifikt jurister, med större fokus på motivation och färdigheter snarare än enbart betyg. På rekryteringsplattformen samlar vi denna data om varje kandidat genom deras egna profil. Baserat på profilen kan vi matcha dem med våra samarbetspartners efterfråga. På så sätt står aldrig utbudet tomt och vi garanterar ett konstant flöde av kandidater.

Vi har arbetat med ledande advokatbyråer och företag i Sverige, och ser potentialen till en expansion i Norden och Europa.

Vi strävar efter att rusta talanger med de bästa verktygen och att förbereda dem för deras drömjobb.

Vad vi erbjuder:

Databas för rekrytering: Vår avancerade databas har matchat tusentals talanger med toppföretag, vilket stärkt vår position som marknadsledare. Vi har en konstant ökning i användare och kundengagemang, med över 500 registrerade användare och en stadig tillväxt av avtalskunder varje år.

E-kurser och videor: Vi erbjuder exklusiva e-kurser och videor med IP-rättigheter, vilka erbjuder unikt innehåll för professionell utveckling inom bland annat självledarskap. Vårt material är inte bara utbildande utan även innovativt, vilket speglas i användarnas framgångshistorier.

Talangnätverk: Sveriges främsta nätverk för jurister med välrenommerat varumärke, med exklusiva möjligheter att knyta kontakter med toppadvokatbyråer och företag. Vårt nätverk öppnar dörrar till oändliga karriärmöjligheter.

Karriärstart: Vi agerar som en central punkt för att förena studenter med arbetslivet genom uppbyggandet av talangpooler. Arbetsgivare kan nå kandidater redan innan examen.

Karriärutveckling: Genom innovativ användning av vår databas har vi disruptat rekryteringsbranschen. Vår tjänst erbjuder matchning baserat på anonym jobbsökning och kompetensutveckling, vilket revolutionerar hur talanger och företag möts.

Teknisk lösning: En modern tech stack som hostas i molnet på AWS. Lösningen består av en backend och frontend sammankopplade med en RESTful API samt en relationsdatabas. Lösningen är byggd enligt branschstandard och med moderna ramverk som FastAPI, Vue.js och MySQL. Våra e-kurser levereras genom en CDN-tjänst som garanterar 99,99% tillgänglighet och ser till att materialet kan levereras med minimal buffring.

Finansiell och marknadsinformation:

Finansiell framgång: Vår årliga intäktsökning och stabila kundbas visar på lönsamhet och marknadstillväxt.

Marknadsposition: Som en ledande aktör inom juristrekrytering och utbildning, har vi etablerat oss som en nyckelspelare i branschen.

Framtidspotential: Stor potential för expansion inom andra marknader och vertikaler, med möjligheter att anpassa tekniken för nya användningsområden.
Investeringsmöjlighet:

Detta är din chans att ta över ett etablerat varumärke med stark marknadsnärvaro och betydande tillväxtpotential. Vi söker en visionär som är redo att fortsätta den resa vi påbörjat och ta verksamheten till nya höjder.

Framtida tillväxtmöjligheter inkluderar utökning av e-kurser som kan säljas separat, mentorskapsprogram och utbyggnad av talangpoolerna. Grundarna är gärna med och stödjer utvecklingen.

Anledning till försäljning:

För att möjliggöra nästa fas av tillväxt tror vi att mer erfarena och/eller etablerade spelare kan dra nytta av vår position, vårt varumärke och vår innovativa plattform.

Statistik och resultat:

• Registrerade Användare: Över 500 registrerade användare i vår databas.

• Avtalskunder: Successiv ökning på avtalskunder varje år vilket skapar en trygg och stabil samarbete. För 2024 har vi nya kunder på ingång med fokus på plattformen.

• Videor med IP-rättigheter: Unikt innehåll med exklusiva rättigheter.

Företagsinformation: Inga anställda och en omsättning på 650,000 kr med en vinst på 22,000 kr för år 2022 med samma stabilitet för år 2023.

J-

J -

  Fråga Mäklaren

   J-

   J -

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen