Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen X

Företag inom Tjänsteföretag till salu i Göteborg

Visar 16
Bevaka sökningen

Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

  • 50% sålda inom 6 månader
  • Helt anonym process
  • Hitta rätt mäklare
Berätta mer

Tjänsteföretag till salu i Goteborg

Letar du efter svenska tjänsteföretag till salu i Goteborg? Bolagsplatsen är Goteborgs största marknadsplats för att köpa och sälja tjänsteföretag. Här kopplas säljare och köpare av tjänsteföretag samman.

Hos oss söker entreprenörer och riskkapitalister efter allt från små till medelstora tjänsteföretag att köpa över hela Goteborg. Här hittar du företag inom tjänstesektorn i Goteborg, från nytänkande tjänsteföretag inom media och telekom till företag med it- och konsulttjänster, rekryteringsföretag, flyttfirmor, vvs- och golvläggningsfirmor till fastighetsmäklare.

Om ett service- eller tjänsteföretag är till salu i Goteborg, så hittar du det förmodligen hos oss. För att snabbt hitta vad du söker kan du avgränsa sökningen till en viss ort (t. ex "tjänsteföretag säljes Goteborg").

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Goteborgs största marknadsplats för att köpa och sälja tjänsteföretag.

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya tjänsteföretag kommer ut till salu i Goteborg. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.