Framgångsrik restaurang i Vasastan ID:1567

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,85 Mkr

Resultat

Vinst

Area

165 m2

Hyra

33152 kr/mån

Platser inomhus

50 st

Platser utomhus

25 st

Beskrivning av Framgångsrik restaurang i Vasastan ID:1567

Asiatisk restaurang med premiumläge: beläget på Vasagatan, i hjärtat av en livlig stadsmiljö med högtrafikerade gator och närhet till olika bekvämligheter och attraktioner. Möjlighet till ombyggnad till grekisk, persisk, turkisk, pizzabutik och andra spännande restaurangkoncept.

Yta: Generösa 165 kvm inklusive tvättstuga/personalutrymme med dusch och personaltoalett. Flexibel kapacitet: för närvarande möblerad för 50 gäster, med utrymme för fler bord. Uteservering med 20–25 platser möjlig under våren/sommaren. Under 2023 uppnådde restaurangen en imponerande nettoförsäljning på 1 412 234 Kr. Med ca 300 öppna dagar, genererade restaurangen en genomsnittlig dagskassa på över 4650 Kr/dag, vilket visar på en stabil och lönsam verksamhet. Trots att restaurangen var stängd på måndagar under senare delen av året och hela oktober, lyckades den ändå upprätthålla en imponerande omsättning. Lokalen har varit godkänd för alkoholtillstånd och är anpassad med larm, nödutgångar etc.

Hyra: Endast 33 152 Kr/månad, vilket gör det till ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ för din nästa restaurangdröm. Denna restaurang erbjuder inte bara en fantastisk potential för ekonomisk framgång, utan också en möjlighet att förverkliga din vision och skapa en plats där människor kan njuta av minnesvärda måltider och upplevelser.

Kontakta oss nu för att boka din visning och ta det första steget mot ditt nästa stora äventyr! Observera att ovanstående siffror och information är baserade på tidigare prestanda och bör betraktas som riktlinjer för potentiell framgång.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen