Cateringfirma omsättning 5 MSEK (ID: 1406)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

CateringMat & dryck

Omsättning

5-10 Mkr

Prisidé

2,2 Mkr

Resultat

Vinst

Area

75 m2

Hyra

6195 kr/mån

Beskrivning av Cateringfirma omsättning 5 MSEK (ID: 1406)

En välkänd cateringrörelse belägen i Göteborg är nu till salu! Verksamheten är mycket väletablerad och nuvarande ägaren har haft den i ca 9 år. Mycket trogen och väl inarbetad kundkrets finns. Det finns mycket ljusa framtidsutsikter. Nuvarande ägaren ordnar mat till skolor, företag, kommunen, olika privata festligheter. Man har också avtal med ICA och COOP och är återförsäljare i deras butiker. Man innehar alla nödvändiga tillstånd och har IP-certifiering.

Försäljningen består av smörgåstårtor, sallader, wraps, smörgåsar med mera. Man erbjuder både leverans och avhämtning. Man har även försäljning online, både via egen hemsida och återförsäljare. Omsättningen är cirka 5 MSEK per år och har varit stigande de senaste åren.
Produktionslokalen är belägen cirka 15 min från Göteborgs centrum. Perfekt att använda i cateringverksamhet. Lokalen är fullt utrustad och har kyl- och frysutrymmen och all övrig utrustning som behövs. Alla inventarier är fräscha och i gott skick. Total yta: 75 kvm. Hyra: 6 195 kr inkl. moms, värme, vatten och sophämtning ingår. I verksamheten ingår även 2 kylbilar för leveranser.

Överlåtelsen sker som bolagsaffär.
Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

KONTAKT
För mer information och visning vänligen kontakta oss via Formuläret.
Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer