Bli en av våra framgångsrika franchisetagare och starta ditt eget Hamam med oss!

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Beskrivning av Bli en av våra framgångsrika franchisetagare och starta ditt eget Hamam med oss!

Vill du förverkliga din dröm om att bli egen företagare? Har du alltid fascinerats av utsökta traditioner och en unik kulturell upplevelse? Då är det dags att ta chansen och bli en del av Hamam Oriental – ett etablerat koncept som kombinerar välbefinnande med en tusenårig tradition!

Varför välja Hamam Oriental?
o Bygg din egen karriär: Lämna det konventionella bakom dig och stig in i en värld av avkoppling och lyx. Med Hamam Oriental har du möjligheten att starta ditt eget Hamam-verksamhet och skapa din framtid som en framgångsrik franchisetagare.
o Färdigutvecklat koncept: Vi har redan utformat och finslipat vår framgångsrika affärsmodell. Som franchisetagare får du tillgång till vårt beprövade koncept, inklusive marknadsföring, driftsättning och försäljningsstrategier.
o Kulturell livsstil: Du blir inte bara en del av ett företag – du blir en ambassadör för en kulturell rikedom som sträcker sig över tusen år. Sprid en genuin upplevelse med djupa rötter och starka kulturella förtecken.
o Utbildning och stöd: Vi värdesätter din framgång, och därför erbjuder vi omfattande utbildning och stöd för att säkerställa att du är redo att driva ditt Hamam med förtroende. Dela vår passion och kompetens, och se ditt företag växa.
o Skandinavisk expansion: Vi har en vision att etablera 25 Hamam Oriental platser i Skandinavien under de kommande 10 åren. Du kan vara en del av denna spännande resa!

Vad krävs av dig?
o Genuine intresse: Du behöver ha en äkta passion för kulturella traditioner och välbefinnande. Att driva ett Hamam handlar om att skapa en unik atmosfär där kunder kan koppla av och njuta.
o Uppriktigt lärande: Vår utbildning är krävande, men den är också givande. Du kommer att bli välförberedd för att driva ditt Hamam och leverera en autentisk upplevelse till dina kunder.
o Öppet sinne: För att omfamna och förmedla den sanna kulturella känslan av ett Hamam, behöver du ha ett öppet sinne för nya upplevelser och kunskap.

Kom ombord på vår resa och låt oss tillsammans skapa en fristad av avkoppling och kultur!

Tillsammans skapar vi en plats där tradition och välbefinnande förenas – Välkommen till Hamam Oriental!

Vänligen kontakta oss via telefon på 0704216574 eller via formuläret för mer information!

ZG

Ziya Gürsoy

  Fråga Mäklaren

   ZG

   Ziya Gürsoy

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer