VD till ett internationellt livsmedelsföretag

location Finland

Din intresseanmälan har skickats

Prisidé

1 Mkr

Beskrivning av VD till ett internationellt livsmedelsföretag

Vi är ett finskt, litet, men villigt företag inom livsmedelsindustrin. Vi siktar modigt på den internationella marknaden. Vi siktar på att starta egen produktion 2024. Vi har redan ett starkt partnernätverk och våra egna patenterade nyhetsprodukter. Våra produkter har undersökts och är den internationella toppen inom sitt område. Marknadens storlek är enorm, men den är främst utanför Finland.

Vi vill sticka ut på massmarknaden med ett helt annat koncept, där endast den bästa kvaliteten och miljövänligheten är de viktigaste faktorerna.

Vår distribution sker genom aktiva nätverk i olika länder. Vissa av våra produkter har redan en stor internationell kundbas, men våra nya produktfamiljer har precis börjat gå ut i världen.

Vi vill öka våra resurser, så vi erbjuder en möjlighet till en person som inte är rädd för utmaningar och vill visa sina naglar. Vi förväntar oss att en VD som vi har modet att utmana den traditionella marknaden med oss ​​med ett helt annat koncept, internationellt kunnande, öppenhet och delaktighet i att nå vårt företags ambitiösa mål. Berätta om din bakgrund så kontaktar vi dig.

JH

Jukka Huikari

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   JH

   Jukka Huikari

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer