Välrenommerat VVS-företag i Västra Götaland

location Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

8 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Välrenommerat VVS-företag i Västra Götaland

Vi presenterar en unik chans att förvärva ett företag med över 40 års erfarenhet inom VVS-branschen, beläget i Marks kommun, Västra Götaland.

Affärsöversikt:

• Verksamhetsområden: Specialiserade på en bred palett av VVS-tjänster, inklusive installation, service, och utbyte av värmepumpar, pelletsbrännare, och villapannor. Expertis inom stambyten vid lägenhetsrenoveringar, badrumsrenoveringar samt om- och nybyggnad av bostadshus.
• Produktleverantörer: Stolt samarbete med ledande leverantörer som Thermia och CTC för värmepumpsinstallationer, säkerställande av högkvalitativa och hållbara lösningar för våra kunder.
• Kundbas: Stadig kundbas bestående av både företag och privatpersoner i Marks kommun och dess närhet, vilket garanterar en kontinuerlig och diversifierad intäktsström.
• Team: Dedikerad personalstyrka på tre medarbetare, inklusive två erfarna montörer och en kontorsansvarig, alla bidrar till företagets framgång och kundnöjdhet.
• Finansiell information: Imponerande omsättning på ca 8 MSEK med en EBIT på 5%, vilket speglar företagets effektivitet och lönsamhet.

Detta företag representerar en utmärkt möjlighet för en entreprenör med visionen att fortsätta bygga på en fast grund eller en befintlig aktör som söker expansion. Investera i ett företag där din passion för kvalitet och service kan blomstra. Missa inte chansen att ta över ett företag med en stark position på marknaden och potential för ytterligare tillväxt.

För mer information och för att diskutera denna spännande affärsmöjlighet, vänligen kontakta oss via formuläret.

VV

VVS Västra Götaland

  Fråga Mäklaren

   VV

   VVS Västra Götaland

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen