Välrenommerad lunchrestaurang i Örebro

location Örebro - Örebro

Din intresseanmälan har skickats

RestaurangMat & dryck

Beskrivning av Välrenommerad lunchrestaurang i Örebro

En välrenommerad lunchrestaurang belägen i ett av Örebros stora industriområden! Runt om restaurangen finns hundratals företag företag och också ett flertal skolor.

Idag serveras klassisk husmanskostsbuffé. Man har även försäljning av frysta och färska lunchlådor. Utanför restaurangen erbjuds gästerna fri parkering. Inne i restaurangen finns drygt 100 sittplatser och man har dessutom en innergård med möjlighet till uteservering under sommarhalvåret. Rörelsen är väl inarbetad och för närvarande håller man öppet mån-fre 11.00-15.00. I det stora köket tillagas all mat från grunden.

Man kan med fördel utöka restaurangens öppettider, jobba mer med catering och uthyrning för slutna sällskap. Konferensmöjligheter finns där man kan erbjuda gästerna en välutrustad konferenslokal och lunch/fika i anslutning till konferensen.

Köket är fräscht och har en fullgod maskinpark som servas kontinuerligt.
Låg hyra!

Denna rörelsen säljes diskret och alla intressenter ombedes underteckna en sekretessförbindelse innan ytterligare information kan lämnas.

OBS! Säljaren vill INTE bli kontaktad direkt utan all visning och info går via mäklaren.
Vänligen respektera detta!

SF

Svensk Företagskonsult

Svensk Företagskonsult AB

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  SF

  Svensk Företagskonsult

  Fråga Mäklaren

   SF

   Svensk Företagskonsult

   Svensk Företagskonsult AB

   Telefon: Visa nummer