Unik möjlighet: Framgångsrikt företag inom livsmedelsbranschen

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

LivsmedelHandel

Omsättning

15 Mkr

Anställda

2 st

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Unik möjlighet: Framgångsrikt företag inom livsmedelsbranschen

Letar du efter en spännande investeringsmöjlighet i livsmedelsbranschen? Nu har du chansen att förvärva eller delvis investera i vårt växande företag. Vi är stolta över att vara en konkurrent till de stora spelarna inom medelhavsmat och har etablerat oss som en pålitlig aktör med vårt välkända varumärke.

Om Företaget:
Bolaget omsätter idag 15 miljoner kronor och har snabbt vuxit inom livsmedelsbranschen. Med en stark närvaro hos stora aktörer som Axfood, Linas Matkasse, Coop och ICA, säljer vi fyra populära artiklar, varav storsäljarna är fetaost och halloumi. Vi är nu redo att ta nästa steg och utveckla vårt sortiment inom medelhavsmat, som olivolja etc.

Möjlighet att förvärva eller investera:
Vi är öppna för att diskutera försäljning av hela eller delar av vårt företag. Vår ställning som konkurrent till de stora spelarna som Zeta och Fontana har möjliggjorts genom våra utmärkta leverantörsrelationer som ger oss konkurrenskraftiga priser.

Finansiell översikt:
2021: Omsättning 6 miljoner kronor, vinst 1 miljon kronor
2022: Omsättning 14 miljoner kronor, negativt resultat
2023: Omsättning 15 miljoner kronor, vinst (prognos)

Tillväxt och framtidsutsikter:
Med en säljkår under 2023 kommer vi att nå en rikstäckande närvaro, vilket öppnar upp för ännu större möjligheter att nå nya marknader och kunder. Vår verksamhet drivs effektivt av endast två anställda, vilket bidrar till en effektiv organisation med stor potential för att öka lönsamheten.

Unikt Varumärke och white label-möjligheter:
Vi säljer våra produkter under ett starkt eget varumärke, vilket har hjälpt oss bygga en lojal kundkrets. Dessutom kan vi erbjuda white label-alternativ för de stora aktörerna i branschen.

Stark närvaro på sociala medier:
Vår närvaro på sociala medier har bidragit till att stärka vårt varumärke och nå ut till en bredare kundbas. Vi har byggt upp en engagerad följarskara, vilket ger oss en konkurrensfördel i vår marknadsföring.

Vi ser fram emot att diskutera möjligheten att ta vårt företag till nästa nivå tillsammans med dig. För mer information, vänligen kontakta oss via formuläret.

KF

K F

  Fråga Mäklaren

   KF

   K F

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen