Unik affärsmöjlighet: Klädagentur inom swimwear för kvinnor i Norden

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Kläder & AccessoarerHandel

Grundat

2009

Omsättning

0-2 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Unik affärsmöjlighet: Klädagentur inom swimwear för kvinnor i Norden

Här är din chans att antingen förvärva en etablerad klädagentur för badkläder i Norden eller bli en partner och ta del av dess fortsatta utveckling. Denna klädagentur är specialiserad på badkläder för kvinnor, inklusive bikinis, baddräkter och swimwear, och representerar totalt 3 starka varumärken som har varit närvarande på den nordiska marknaden sedan 2009. Ett av varumärkena har dessutom en anmärkningsvärd historia inom badkläder som sträcker sig över 100 år tillbaka i tiden.

Företagsdetaljer:

• Generalagentur för badkläder: Klädagenturen är specialiserad på badkläder för kvinnor och har generalagentur för 3 välkända varumärken som erbjuder ett brett utbud av bikinis, baddräkter och swimwear.
• Långvarig historia: Ett av de representerade varumärkena har en historik som sträcker sig över 100 år, vilket ger en oslagbar auktoritet och förtroende inom badklädesbranschen.
• Stor potential: Agenturen har som högst omsatt strax över 3 Mkr när ägaren var som mest aktiv. Det finns en enorm potential att växa och utveckla verksamheten, inklusive möjligheten att expandera och förstärka ÅF-nätverket.
• Anledning till försäljning: Den nuvarande ägaren har andra engagemang och saknar tiden som krävs för att ta företaget till nästa nivå, vilket skapar denna möjlighet.
• Flexibel ägarstruktur: Ägaren är öppen för att sälja hela eller delar av bolaget, vilket ger dig flexibilitet att anpassa ägarstrukturen efter dina behov.

Om du är passionerad inom mode och klädbranschen, eller om du har affärssinne och ser potentialen i att utveckla en framgångsrik klädagentur, är detta din chans. Du kan antingen ta över hela verksamheten eller bli en del av dess fortsatta resa som partner.

Vänligen kontakta oss via formuläret för mer information.

PA

Patrik A

  Fråga Mäklaren

   PA

   Patrik A

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen