Lönsam och inarbetad verksamhet inom produktmediabranschen

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

20-50 Mkr

Prisidé

5-10 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Lönsam och inarbetad verksamhet inom produktmediabranschen

Bolagsbron har fått uppdraget att förmedla ett grossistföretag som är verksam med försäljning av produkter inom främst produktmediabranschen. Bolaget har haft en stabil tillväxt och ökad omsättningen där det senaste året redovisade en omsättning på drygt 21 Mkr med en vinst på 11,5%.

Försäljningen utgörs dels av egna lagerhållna produkter, dels av legotillverkning av skräddarsydda produkter för specifika ändamål och kunder.

Huvuddelen av produkterna utgörs av väskprodukter för arbete och fritid där fokus ligger på högkvalitativa och miljöprövade material där det också ingår produkter tillverkade av återvunna material från land och hav. Alla produkter testas noggrant i både kvalitéts- och miljöhänseende för att klara av sina tänkta syften. Även ett brett sortiment av kepsar och mössor erbjuds från lager.

En bred och mångårig kompetens gör också att bolaget kan erbjuda sina kunder ett brett spektra av skräddarsydda produkter efter kundens egna önskemål.

Produktion sker i både Asien och Europa. Bolaget har under sina verksamma år byggt upp ett brett leverantörsregister vilket underlättar om önskemål finns att komplettera befintligt sortiment.

Bolagets geografiska marknad omfattar främst Sverige men del av försäljningen sker även till de övriga nordiska länderna samt delar av Europa. Representanter finns i vissa länder.

Bolagets nuvarande ägare har medvetet valt att lägga fokus på produktkvalité och kundvård i stället för att satsa hårt på att växa ytterligare. Därför finns det stora utvecklingsmöjligheter inom nuvarande affärsområde, bl.a. genom att utöka produktsortimentet med ytterligare produkter samt bearbetning av nya geografiska marknader.

Fördelar med förvärvet:
• Bolaget har sedan start kunnat leverera produkter med stort fokus på kvalité och hållbarhet, både fysisk och miljömässig. Produkterna skapas med fokus på god användarvänlighet och finesser som ger produkterna stort mervärde.
• Bolaget har alltid haft en hög kundnöjdhet med ständigt återkommande och nya kunder med en stabil plats på marknaden.
• Bolaget har väl upparbetade leverantörskontakter, både i Asien och Europa.
• Bolagets medarbetare håller en hög servicenivå, är kompetenta, flexibla och själv-gående.

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

David Stenberg

Bolagsbron

Telefon: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      David Stenberg

      Bolagsbron

      Telefon: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Stolt samarbetspartner till

        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen