Två restauranger i food court (ID: 1472)

location Helsingborg - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

RestaurangMat & dryck

Omsättning

5-10 Mkr

Prisidé

1,1 Mkr

Resultat

Vinst

Hyra

160000 kr/mån

Beskrivning av Två restauranger i food court (ID: 1472)

Verksamheten består av 2 restauranger som båda ligger i en välbesökt food court med utmärkt läge i Helsingborg centrum. Verksamheterna ligger mitt i centrum och detta är en träffpunkt för alla besökare med mycket hög genomströmning av kunder, cirka 40 000 besökare per dag. OBS man säljer båda objekten i ett, som en inkråmsaffär. Det är öppet mellan lokalerna och man delar disk. Totalt omsätter man cirka 6–700 000 kr totalt för båda restaurangerna per månad. Köken är på cirka 50 kvm vardera för varje restaurang. Koncepten är italienskt på den ena och kolgrill med kött och fisk på den andra.

Food courten har totalt 250 sittplatser. Hyran för båda lokalerna är totalt 160 000 kr inkl. moms. Lokalerna är i topp-skick och är väldigt bra planerade. Perfekt tillfälle för den driftige att ta över en stabil verksamhet på väg uppåt. Av respekt för den dagliga driften kommer övriga uppgifter bara att lämnas ut efter personlig kontakt med ansvarig mäklare och undertecknande av sekretessavtal.

Pris: 1 100 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer