Tre lunchrestauranger med take away (ID: 1399)

location Malmö - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

RestaurangMat & dryck

Omsättning

2-5 Mkr

Anställda

2-10 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Tre lunchrestauranger med take away (ID: 1399)

Nu finns en verksamhet till salu i Malmö som innefattar tre mycket populära enheter inom lunchförsäljning och café. Konceptet startades för åtta år sedan och man har idag tre enheter i Malmö. Superfräscha lunchrestauranger med take away med mycket hög potential. Restaurangerna är välutrustade och mycket strategiskt placerade i Malmö, med närhet till både många företag och boende. Före pandemin hade man stigande omsättning, 2019 var den totala omsättningen cirka 2,2 MSEK. Nu har omsättningen börjat öka igen då fler återvänder till sina arbetsplatser och efterfrågan på luncher ökar.

I dagsläget har man enbart satsat på lunch och har öppet under lunchtid. Verksamheten har en väletablerad kundkrets. Tillagningen sker i en av lokalerna där utrustat kök finns, och körs sedan ut till de två andra enheterna.

Konceptet passar utmärkt om man vill utöka med franchisering också. Omsättningen kan enkelt höjas med marknadsföringsåtgärder och man kan även satsa på catering etc. Nuvarande ägaren vill sälja p.g.a. innehav av en annan verksamhet på annan ort.

Begärt pris: 1 800 000 kr. Observera att det är hela verksamheten som säljs, med samtliga tre enheter.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer